reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek ja również nie pijąc ale w grudniu to robiłam sobie drinki z mężem takim likierem 16 % i dało rade :D
Magiczny grudzień.
Czuje się dobrze. Czuje tego maluszka po lewej stronie, rozciąga mnie tam. Na razie jestem spokojna ale w poniedziałek musze iść na hcg.
Tak to od wczoraj leżę ciągle w łóżku prawie nic nie robie.
A jak tam u ciebie ?
Masz rację odpoczywaj[emoji1] a jak Twój M ?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przed miesiączka plamilam kilka dni trochę na brązowo. Powinnam dostać 5srycznia -przyszła dosłownie wczoraj były skrzepy i bylo jej No trochę duzo i dzisiaj jeszcze rano. Od południa juz nie mam prawie @....
moze ja mało pije i to ma wpływ ...No byłam na badaniach i było ok wszystko
Nie martw się na zapas.. Nie zawsze musi trwać 7 dni

Masz rację odpoczywaj[emoji1] a jak Twój M ?

Coraz lepiej radzi sobie z tą sytuacją dzisiaj powiedział że chce córeczkę bo byłoby tak fajnie kupować inne rzeczy.
Jeszcze raz powiedziałam mu że się brzydko zachował i już starał się mnie udobruchać. Ale ja mu jeszcze dam popalić ;)

Hej, dziekuje ze pytasz. Bylam dzis na kontroli. Krwiak sie zmniejszyl ale zagrozenie jest jeszcze. Fasolek rosnie, ma dzis 4,7mm i serduszko pika wiec wydaje sie wszystko ok.
A ja leze odlogiem.. W koncu po prawie 6 latach malzenstwa doswiadczam sniadania, obiadu i kolacji do lozka :) w takich sytuacjach naprawde docenia sie ta druga polowke.. Moj K jest chyba lepszym gosposiem niz ja.. Posprzatane, poprasowane ugotowane :) :)
A krwawic nie krwawie dzieki Bogu :)
Widzisz wszystko będzie dobrze duzo odpoczynku[emoji1] super ze masz takie wsparcie przy sobie to bardzo dużo daje[emoji173]

Ja niby w przesady nie wierze, ale.... Ale w poprzedniej ciazy w pon bylam u fryzjera a w srode bylo juz po wszystkim... Dlatego na ta chwile nie mysle, a nawet nie moge isc do fryzjera.. Chciaz juz widze potrzebe...

No co Wy... moja koleżanki prawie wszystkie obcinały i szczęśliwie urodziły.

Tadaaammmm!!!!!
20170107-113456.jpg
Kochana gratulacje[emoji173] [emoji173] cukiereczka miałaś w brzuchu[emoji516] [emoji516]

reklama
mamy nowe ciężaróweczki, juppiiiii !!! Gratulacje dla was dziewczyny.

Lux, ciesz się maleństwem i dużo odpoczywaj :)

Bulbasek ja też 8dc, trzymam kciuki !!!
u mnie śluz się rozkręca, pachwiny kłują, więc znów się nakręcam pozytywnie...
To działamy Kochana :) i mnie też już oczywiście lewa strona zaczyna cmic. Chociaż wg kalendarzyka płodne od poniedziałku się zaczną :)

Do góry