reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek ja również nie pijąc ale w grudniu to robiłam sobie drinki z mężem takim likierem 16 % i dało rade :D
Magiczny grudzień.
Czuje się dobrze. Czuje tego maluszka po lewej stronie, rozciąga mnie tam. Na razie jestem spokojna ale w poniedziałek musze iść na hcg.
Tak to od wczoraj leżę ciągle w łóżku prawie nic nie robie.
A jak tam u ciebie ?
Masz rację odpoczywaj[emoji1] a jak Twój M ?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przed miesiączka plamilam kilka dni trochę na brązowo. Powinnam dostać 5srycznia -przyszła dosłownie wczoraj były skrzepy i bylo jej No trochę duzo i dzisiaj jeszcze rano. Od południa juz nie mam prawie @....
moze ja mało pije i to ma wpływ ...No byłam na badaniach i było ok wszystko
Nie martw się na zapas.. Nie zawsze musi trwać 7 dni

Masz rację odpoczywaj[emoji1] a jak Twój M ?

Coraz lepiej radzi sobie z tą sytuacją dzisiaj powiedział że chce córeczkę bo byłoby tak fajnie kupować inne rzeczy.
Jeszcze raz powiedziałam mu że się brzydko zachował i już starał się mnie udobruchać. Ale ja mu jeszcze dam popalić ;)

Hej, dziekuje ze pytasz. Bylam dzis na kontroli. Krwiak sie zmniejszyl ale zagrozenie jest jeszcze. Fasolek rosnie, ma dzis 4,7mm i serduszko pika wiec wydaje sie wszystko ok.
A ja leze odlogiem.. W koncu po prawie 6 latach malzenstwa doswiadczam sniadania, obiadu i kolacji do lozka :) w takich sytuacjach naprawde docenia sie ta druga polowke.. Moj K jest chyba lepszym gosposiem niz ja.. Posprzatane, poprasowane ugotowane :) :)
A krwawic nie krwawie dzieki Bogu :)
Widzisz wszystko będzie dobrze duzo odpoczynku[emoji1] super ze masz takie wsparcie przy sobie to bardzo dużo daje[emoji173]

Ja niby w przesady nie wierze, ale.... Ale w poprzedniej ciazy w pon bylam u fryzjera a w srode bylo juz po wszystkim... Dlatego na ta chwile nie mysle, a nawet nie moge isc do fryzjera.. Chciaz juz widze potrzebe...

No co Wy... moja koleżanki prawie wszystkie obcinały i szczęśliwie urodziły.

Tadaaammmm!!!!!
20170107-113456.jpg
Kochana gratulacje[emoji173] [emoji173] cukiereczka miałaś w brzuchu[emoji516] [emoji516]

reklama
mamy nowe ciężaróweczki, juppiiiii !!! Gratulacje dla was dziewczyny.

Lux, ciesz się maleństwem i dużo odpoczywaj :)

Bulbasek ja też 8dc, trzymam kciuki !!!
u mnie śluz się rozkręca, pachwiny kłują, więc znów się nakręcam pozytywnie...
To działamy Kochana :) i mnie też już oczywiście lewa strona zaczyna cmic. Chociaż wg kalendarzyka płodne od poniedziałku się zaczną :)

Do góry