reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Doradźcie proszę, czy ten test owu w dolnej części zdjęcia jest nadal pozytywny? Robiłam go dzisiaj i to by bylo piąty dzień z rzędu pozytyw :/

Górne zdjęcie robione przedwczoraj (dla porowniania).

To już po owu? Ja myślicie? Zobacz załącznik 790575

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi te testy nie pokazaly wyraznej 2kreski, wpadlam w panike ze owu nie bylo, a jak widac po suwaczku byla i miala sie dobrze... Wydaje mi sie ze ten pierwszy jest OK i to owulka byla a ten drugi to juz pooo

reklama
Mi te testy nie pokazaly wyraznej 2kreski, wpadlam w panike ze owu nie bylo, a jak widac po suwaczku byla i miala sie dobrze... Wydaje mi sie ze ten pierwszy jest OK i to owulka byla a ten drugi to juz pooo
Kochana jak się czujesz? Już nie masz żadnych krwawien? Odpoczywasz?

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow gratulacje, piękne krechy:)

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Marcia no gratuluję piękne,dorodne krechy!! Spokojnych miesięcy o oby cora dla męża była piękna!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana jak się czujesz? Już nie masz żadnych krwawien? Odpoczywasz?
Hej, dziekuje ze pytasz. Bylam dzis na kontroli. Krwiak sie zmniejszyl ale zagrozenie jest jeszcze. Fasolek rosnie, ma dzis 4,7mm i serduszko pika wiec wydaje sie wszystko ok.
A ja leze odlogiem.. W koncu po prawie 6 latach malzenstwa doswiadczam sniadania, obiadu i kolacji do lozka :) w takich sytuacjach naprawde docenia sie ta druga polowke.. Moj K jest chyba lepszym gosposiem niz ja.. Posprzatane, poprasowane ugotowane :) :)
A krwawic nie krwawie dzieki Bogu :)

Tadaaammmm!!!!!
20170107-113456.jpg
Piękna kruszynka!! Gratulacje mama :)

Dziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Ja niestety nie wiem..

1483794347-aaaaaa.jpeg

Wow! Gratulacje!!! Piękna krecha!!!
A jakie miałaś objawy po owu?

Heh aż się zdziwiłam lekutko heh Lanvin teraz Ciebie wywołujemy :D
Bertha a Ty jak tam są kreseczki albo cień cienia cienia ;-) ;)
U mnie biel :/ moze jutro 12dpo cos sie pokaże... póki co kaszle okrutnie...

Haha muszę mężowi powiedzieć o tym Lewandowskim ;-) a wczoraj chodził i marudził na naszego młodszego - "Boże czemu żeś mi dał takiego syna" (oczywiście żartem), to mu powiedziałam że takiego zrobił to takiego ma :-) ciekawe co tym razem mu się udało zmajstrować.

Przesyłam wszystkim starającym się i oczekującym pozytywne fluidki!! Oby passa dwóch kreseczek trwała jak najdłużej!!!!
Oj, bedzie córa jak nic :):)

Mąż właśnie dzwonił, że chyba złamał nogę i czeka na karetkę. Oj szykują się kłopoty [emoji17]
Ojoj... :(

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Hej, dziekuje ze pytasz. Bylam dzis na kontroli. Krwiak sie zmniejszyl ale zagrozenie jest jeszcze. Fasolek rosnie, ma dzis 4,7mm i serduszko pika wiec wydaje sie wszystko ok.
A ja leze odlogiem.. W koncu po prawie 6 latach malzenstwa doswiadczam sniadania, obiadu i kolacji do lozka :) w takich sytuacjach naprawde docenia sie ta druga polowke.. Moj K jest chyba lepszym gosposiem niz ja.. Posprzatane, poprasowane ugotowane :) :)
A krwawic nie krwawie dzieki Bogu :)

To dobre wieści! Ale super mężuś!! :)
Kciuki zeby krwiak dalej sie wchłaniał !

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Do góry