reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, zazdroszczam [emoji3] co to znaczy u Ciebie złoty strzał???? Bo ja w tym cyklu staralam się tylko raz w 12 dc. A jak u Ciebie??? Gratuluję [emoji323] czujesz coś innego???

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha muszę mężowi powiedzieć o tym Lewandowskim ;-) a wczoraj chodził i marudził na naszego młodszego - "Boże czemu żeś mi dał takiego syna" (oczywiście żartem), to mu powiedziałam że takiego zrobił to takiego ma :-) ciekawe co tym razem mu się udało zmajstrować.

Przesyłam wszystkim starającym się i oczekującym pozytywne fluidki!! Oby passa dwóch kreseczek trwała jak najdłużej!!!!

evelinia cykle ostatnio miałam przeważnie 26dniowe. Według wyliczeń owu miałam w Wigilię. A staraliśmy się tylko raz, w nocy z 21/22, czyli prawie 3 dni przed owu. Wtedy jeszcze nie miałam pięknego płodnego śluzu, dopiero mi się zaczynał, bo taki ładny to zawsze mam max dwa dni przed.
Oj to prawie staranka jak u mnie [emoji7][emoji7][emoji7] może i mi się udało [emoji3]

Oj to prawie staranka jak u mnie [emoji7][emoji7][emoji7] może i mi się udało [emoji3]

[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
I fluidki ode mnie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

w57v9jcg5391negk.png

Mąż właśnie dzwonił, że chyba złamał nogę i czeka na karetkę. Oj szykują się kłopoty [emoji17]

Haha muszę mężowi powiedzieć o tym Lewandowskim ;-) a wczoraj chodził i marudził na naszego młodszego - "Boże czemu żeś mi dał takiego syna" (oczywiście żartem), to mu powiedziałam że takiego zrobił to takiego ma :-) ciekawe co tym razem mu się udało zmajstrować.

Przesyłam wszystkim starającym się i oczekującym pozytywne fluidki!! Oby passa dwóch kreseczek trwała jak najdłużej!!!!
Przed owu to jest duża szansa na córeczke [emoji7]

No właśnie na to liczymy. On mnie tak od jakiegoś czasu namawiał, że kiedy to możemy na córeczkę. Poprzednie cykle jak wiedziałam że to dobry moment to mu mówiłam, ale się wycofywał (niby chciał, ale się bał). Tym razem znowu mówię mu uważajmy, no chyba że chcesz córkę. A on na to czy ja chcę. No to stwierdziłam że jak wyjdzie to wyjdzie. No i jest :-) Bliżej owu to ja mu nie pozwalałam bo trzeciego chłopaka to bym nie chciała. Oczywiście co będzie to będzie. Ważne żeby zdrowe. Ale w poprzednich ciążach to wiedziałam że strzały były w owu no i chłopaki. W drugiej ciąży wszyscy życzyli mi dziewczynki, ale ja zaraz na początku miałam sen że w łóżeczku stoją dwa blondasy chłopaki i już wiedziałam że będzie drugi syn.

Lux mały cud <3 slodziak

Zanim_zasniesz Marcia gratulacje dziewczyny !!!!!!!

Marcia dajesz mi nadzieję :) u Nas tez jesliby nam się w tym cyklu udało to byłby złoty strzał. N ostatnio nie po drodze do sexu.....

Leeleth ojej mam nadzieję że to nic poważnego :/

Mój pracował jakiś czas w Norwegii. Widzę po nim ze czasami myśli żeby tam wrócić ale nie chce żebyśmy wszyscy jechali a ja nie wyobrażam sobie żeby sam jechał więc zostajemy w pl :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Doradźcie proszę, czy ten test owu w dolnej części zdjęcia jest nadal pozytywny? Robiłam go dzisiaj i to by bylo piąty dzień z rzędu pozytyw :/

Górne zdjęcie robione przedwczoraj (dla porowniania).

To już po owu? Ja myślicie?
received_10206218878630081.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• received_10206218878630081.jpeg
    received_10206218878630081.jpeg
    84,9 KB · Wyświetleń: 371
Do góry