Trzymam kciuki za jutro kochana[emoji110] [emoji110]U mnie to samo, też drugi cykl i nieregularne :-) jutro chwila prawdy :-)
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za jutro kochana[emoji110] [emoji110]U mnie to samo, też drugi cykl i nieregularne :-) jutro chwila prawdy :-)
Bertha no to rzucam fluidki i trzymamPiękna kruszynka!! Gratulacje mama
Ja niestety nie wiem..
Wow! Gratulacje!!! Piękna krecha!!!
A jakie miałaś objawy po owu?
U mnie biel :/ moze jutro 12dpo cos sie pokaże... póki co kaszle okrutnie...
Oj, bedzie córa jak nic
Ojoj...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Matko, miałam napisać paracetamol. Masz oczywiście rację Kochana.Ibuprofen jest jednym z pierwszych niedozwolonych leków podczas ciąży!!!Zresztą podczas starań też jest niewskazany ( już kiedyś o tym pisałam)jedyny dozwolony to paracetamol
Aa dziewczynki ja też polecam alkohol podczas starań. Ostatnio smialismy się z mężem że u nas pusty barek i jak ktoś przyjdzie to nie będzie czym poczestowac, bo wszystko sami wypijemy. Za to ja mówiłam że jeśli chce córkę to chyba musi mnie upić [emoji6] zastanawia mnie tylko późniejsze alko które piłam w górach jak byliśmy u rodzinki. Jednego dnia nalewka, drugiego winko innego likier. A to było w okresie zagniezdzenia. Mam nadzieję że będzie ok. A może to właśnie to pomogło [emoji3]
Co do objawów to pisałam wcześniej że jak już z gór wracaliśmy to było mi niedobrze cała drogę. Potem sporadycznie też. Co jakiś czas jakieś klucie w podbrzuszu ale nic specjalnego. No i ten okropny ból jak na @ wczoraj. Cycki na razie nie bolą chociaż wydają się nieco pełniejsze. No i właśnie pryszcze nie mam, a normalnie przy @ miałam. I jeszcze jeden ciążowy objaw - katar!!!! Czuję że to nie taki infekcyjny ale cieknie mi z nosa. Moja koleżanka z pracy też tak miała na początku ciąży że miała non stop katar. I podobno tak bywa [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha. A ile czasu musisz brać tabletki? Bo ja jakos miesiąc więc niezbyt długo.Jejku powiem ci że nawet niewiem
Musiała bym poszukać wyników
Jak to???Dziewczyny, okres mi zanikł masakra -załamie sie :-(
Jak to???