reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna, wyraźna kreseczka :) ogromnie gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :*

reklama
Ja też kochana spać po nocach nie mogę. Ja mam 2 rodziców mój mąż tylko mamę już. To jest takie smutne... jak jedziemy do Polski to po tygodniu jesteśmy u niego i u mnie i co z tego to tak szybko mija. Lata lecą...
Jak moje dzieci będą się bez ciotków dziadków wychowywać :(
Ja sobie obiecałam, że jak urodze i dzidzia skończy 3 lata to wracam, chociażby nie wiem co się działo. Tez mam dopiero 28 lat :-) :) Ale niestety rodzice coraz młodsi nie są :hmm: A też chciałabym żeby wnuk/ wnuczka mogli się nimi nacieszyć ☺

evelinia cykle ostatnio miałam przeważnie 26dniowe. Według wyliczeń owu miałam w Wigilię. A staraliśmy się tylko raz, w nocy z 21/22, czyli prawie 3 dni przed owu. Wtedy jeszcze nie miałam pięknego płodnego śluzu, dopiero mi się zaczynał, bo taki ładny to zawsze mam max dwa dni przed.

Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
1483794347-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wspaniale :)))) [emoji177] [emoji179] [emoji177] gratuluję! jest moc [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

evelinia cykle ostatnio miałam przeważnie 26dniowe. Według wyliczeń owu miałam w Wigilię. A staraliśmy się tylko raz, w nocy z 21/22, czyli prawie 3 dni przed owu. Wtedy jeszcze nie miałam pięknego płodnego śluzu, dopiero mi się zaczynał, bo taki ładny to zawsze mam max dwa dni przed.
Gratulacje :) to się nazywa strzał. Niczym Messi :D :*:*

reklama
Do góry