mam taka nadziejeBędzie dobrze ! Maleństwo na pewno zdrowo rośnie )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam taka nadziejeBędzie dobrze ! Maleństwo na pewno zdrowo rośnie )
mnie czesto po owu klulo wiesz, tez ciezko bylo wytrzymacKurcze , mam dość , zaczęły się comiesięczne bóle Zawsze po owulacji jak zdycham do samej @ , potem boląca jak pierun @ dosłownie kilka dni przerwy i mega bolesna owulacja , to jest strasznie uciążliwe . Teraz boli mnie cały dół brzucha , przechodzi na dół pleców, mega wzdęcie i kłucie tak ma dole . Ja się dziwie że to wytrzymuje
to znak, ze cos sie tam dzieje, w jednym przypadku dobrego w innym zlegoMnie zawsze można powiedzieć że cały miesiąc boli mnie brzuch
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
ni takie rzeczy mialam na mysli, raczej to, ze moze np owu nie bylo i organizm wariuje przez to, ja sie zawsze glowilam czemu mnie tam kluje, boliNo właśnie , podobno mogą to być zrosty po cc i endometrioza
a od zawsze tak masz?U mnie to wiadoma sprawa. Chyba po zakończeniu staran będę musiała być jakieś tabl anty bo tak nie daje się żyć. Dziś nie mam już siły za grosz