marcia331
Fanka BB :)
Termin wychodzi mi chyba na 17 września. Dzisiaj 27dc. @ powinna być właśnie dzisiaj.
Lanvin idź za ciosem i testuj dzisiaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wysyp! Gratulacje! A gdzie fota ja sie pytam?!
My tez planujemy wyjazd w świat, ale my oboje za, pozostaje tylko kwestia lokalizacji. Ja to bym najchętniej do Australii uciekła, ale psycha by mi siadła przy skorpionach i pająkach
A który masz dc? Dzieczynom pre test spokojnie wychodzil, wiec spokojnie
@Luxuorius jaka ślicznota, matko kochana! Az serce mięknie!
@Lanvin testujesz czy czekasz do jutra?
Gratulacje!!!!!Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
O taką krecha bym chciała. U mnie dzisiaj 26dc na 29. Może w środę taka zobaczę.Termin wychodzi mi chyba na 17 września. Dzisiaj 27dc. @ powinna być właśnie dzisiaj.
gratulacje!!! fajnie, że zdarzają się i takie przypadki, kiedy nie trzeba się starać tylko bach! i jużProszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
Piękne kreseczki gratulacje!!!Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
O kurcze wywołałamProszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.
O kurcze wywołałam
wow super kreski
gratulacje kochaniutka
A jakie były starania w którym dniu cyklu i kiedy ovu była?Proszę bardzo[emoji3][emoji3] aaaaaaaaa nie wierzę!!!!!! To nie możliwe!!!! To był złoty strzał!!!!! Cała się trzęse..... jeszcze to do mnie nie dociera. Krecha pojawiła się od razu, po kilku sekundach.