tak w domku, no brzuch ciagnie leciutkoCudowny!! ❤ jak się czujecie? Rozumiem że już w domku?
reklama
U nas za 5 lat w sumie mogli byśmy wyjechać, prace tam byśmy mieli bardzo dobrze płatna, jyz myślimy żeby się języka uczyć, ale rodzina. No i dwa lata temu dom postawiliśmy. Zobaczymy, jak będzie u nas w kraju jeżeli chodzi o politykę i spokój.
No właśnie u nas podobnie, mąż ma propozycje za propozycją, mógłby na jeden etat i byłoby więcej czasu dla rodziny, Norwedzy to spokojny żeby nie powiedzieć powolny naród ale mój nie jest pewien czy by sobie z rozłąka poradził [emoji6][emoji23][emoji848]
sylwkaq90
Fanka BB :)
Lux gratuluję! Małe CudoTadaaammmm!!!!!
marcia331
Lux jeszcze raz gratuluję!!! Natanek cudny. Taki malutki i śliczny. Niech rośnie zdrowo. A Ty nabierają sił.
Zanim_zasne gratuluję dwóch kreseczek!!
Ja test już kupiłam. Teraz czekam aż mi się siusiu zechce. Tylko że w naszej szpitalnej aptece nie miałam wielkiego wyboru i kupiłam pre-test o czułości 25. No i to nie będzie z rannego moczu... No ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie nastawiam się.
Kurcze podziwiam tych którzy decydują się na wyjazd z kraju. Mnie nigdy nie ciągnęło za granicę. Z językiem kuleje, nie mam mam do tego talentu. No i tak z dala od rodziny to bym jednak nie mogła.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja test już kupiłam. Teraz czekam aż mi się siusiu zechce. Tylko że w naszej szpitalnej aptece nie miałam wielkiego wyboru i kupiłam pre-test o czułości 25. No i to nie będzie z rannego moczu... No ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie nastawiam się.
Kurcze podziwiam tych którzy decydują się na wyjazd z kraju. Mnie nigdy nie ciągnęło za granicę. Z językiem kuleje, nie mam mam do tego talentu. No i tak z dala od rodziny to bym jednak nie mogła.
Aleksandrax
gabrika
No właśnie u nas podobnie, mąż ma propozycje za propozycją, mógłby na jeden etat i byłoby więcej czasu dla rodziny, Norwedzy to spokojny żeby nie powiedzieć powolny naród ale mój nie jest pewien czy by sobie z rozłąka poradził [emoji6][emoji23][emoji848]
Lux jeszcze raz gratuluję!!! Natanek cudny. Taki malutki i śliczny. Niech rośnie zdrowo. A Ty nabierają sił.
U mnie podobnie... nie mogłabym wyjechać, bo tęskniłabym za rodziną, więc wyjazd w pojedynkę tym bardziej odpada... nie wyobrażam sobie związku na odległość...
@Luxuorius śliczny ten Twój synek Niech rośnie zdrowo!
reklama
Lux boziu jaki malutki, słodziak! Ze 3 kg do kochania całowania! Zdrówka kochana :*
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom