reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas za 5 lat w sumie mogli byśmy wyjechać, prace tam byśmy mieli bardzo dobrze płatna, jyz myślimy żeby się języka uczyć, ale rodzina. No i dwa lata temu dom postawiliśmy:p. Zobaczymy, jak będzie u nas w kraju jeżeli chodzi o politykę i spokój;).

No właśnie u nas podobnie, mąż ma propozycje za propozycją, mógłby na jeden etat i byłoby więcej czasu dla rodziny, Norwedzy to spokojny żeby nie powiedzieć powolny naród ale mój nie jest pewien czy by sobie z rozłąka poradził [emoji6][emoji23][emoji848]

w57v9jcg5391negk.png

Lux jeszcze raz gratuluję!!! Natanek cudny. Taki malutki i śliczny. Niech rośnie zdrowo. A Ty nabierają sił.

Zanim_zasne gratuluję dwóch kreseczek!!

Ja test już kupiłam. Teraz czekam aż mi się siusiu zechce. Tylko że w naszej szpitalnej aptece nie miałam wielkiego wyboru i kupiłam pre-test o czułości 25. No i to nie będzie z rannego moczu... No ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie nastawiam się.

Kurcze podziwiam tych którzy decydują się na wyjazd z kraju. Mnie nigdy nie ciągnęło za granicę. Z językiem kuleje, nie mam mam do tego talentu. No i tak z dala od rodziny to bym jednak nie mogła.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie u nas podobnie, mąż ma propozycje za propozycją, mógłby na jeden etat i byłoby więcej czasu dla rodziny, Norwedzy to spokojny żeby nie powiedzieć powolny naród ale mój nie jest pewien czy by sobie z rozłąka poradził [emoji6][emoji23][emoji848]

w57v9jcg5391negk.png

Lux jeszcze raz gratuluję!!! Natanek cudny. Taki malutki i śliczny. Niech rośnie zdrowo. A Ty nabierają sił.

Zanim_zasne gratuluję dwóch kreseczek!!

Ja test już kupiłam. Teraz czekam aż mi się siusiu zechce. Tylko że w naszej szpitalnej aptece nie miałam wielkiego wyboru i kupiłam pre-test o czułości 25. No i to nie będzie z rannego moczu... No ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie nastawiam się.

Kurcze podziwiam tych którzy decydują się na wyjazd z kraju. Mnie nigdy nie ciągnęło za granicę. Z językiem kuleje, nie mam mam do tego talentu. No i tak z dala od rodziny to bym jednak nie mogła.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie... nie mogłabym wyjechać, bo tęskniłabym za rodziną, więc wyjazd w pojedynkę tym bardziej odpada... nie wyobrażam sobie związku na odległość...

@Luxuorius śliczny ten Twój synek :) Niech rośnie zdrowo!

reklama
Do góry