M2b
Fanka BB :)
Ja nie mam pojęciaDziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Dziewczyny pomóżcie...
Może jednak przełożyć bo czytałam że choroba może za fałszowac wyniki na gorsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam pojęciaDziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Tadaaammmm!!!!!
Dziewczyny ponawiam pytanie.
Proszę pomóżcie!!!
Cudowny!!!! SłodziakTadaaammmm!!!!!
Chyba tak zrobię...Ania może tam zadzwoń w poniedziałek rano i zapytaj?
Chyba tak zrobię...
Jedne są 25 a drugie 10, te droższe są 10A może test inna czułość?? ja na moim nie mogę się dopatrzec ile ma tego czegoś.... Mam ten z rosman podwójny
Jedne są 25 a drugie 10, te droższe są 10
Dzięki, tylko on uparty jak osiołek i ciągle do pracy lata... Dziś i jutro po 14 godzin...Tak sobie myśle, że to nie wiadomo jak leczyć czy jakieś leki weźmie typu grupek czy inne takie i nie zaburzy badania?! A tak domowymi sposobami to rożnie z tym leczeniem, mój tata stosował taką metodę najpierw kąpiel tzw nasiadówka, czyli jak już siedzisz w wannie to piszczasz gorąca wodę, aż do czerwonej skóry. Wtedy wychodzisz i smarujesz sie kamforą albo tymi maściami typu vick vapo rup ( nie mam pojęcia czy dobrze napisałam ale mam nadzieje ze fonetycznie kojarzysz o co chodzi [emoji12]) plecy, klatkę piersiowa, okolice pęcherza moczowego i stopy, potem ciepła piżamka i skarpety, pod kołderkę i lulu... z pewnością sie wypoci a na drugi dzień po kąpieli będzie dużo lepiej. U nas to działa niesamowicie wiec może i u Was sie sprawdzi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]