reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tadaaammmm!!!!!
20170107-113456.jpg
O matulu jaka śliczność
Gratuluję kochana małego cudu ,niech zdrowo rośnie

reklama
Ja nie mam pojęcia :(
Dziewczyny pomóżcie...

Może jednak przełożyć bo czytałam że choroba może za fałszowac wyniki na gorsze
Kurcze sama nie wiem jeśli nie było gorączki hmm a leki przyjmował w tym czasie, bo jeśli tak to bym przełożyła każda choroba ma na nas wpływ a szkoda się później gnębić przez to
Dla was to badanie jest bardzo znaczące, a może Aniu zadzwoń do ginekologa i się poradź ???

Mamy tak samo. U nas to jeszcze jest to, ze ja mam juz tylko mame (71 lat) a K ma juz tylko tate (76lat).
A ja mam dopiero 28 a K 31.
Nie wiem ile czasu jeszcze bedziemy mogli sie cieszyc nimi. Mi to spedza sen z powiek.

Aaaa no i K jakos sie w Wiatrakowie odnajduje a ja Wam juz wspominalam, ze nie odnajduje sie w Holandii, wyjazd kosztowal mnie zdrowie psychiczne, ponad 3 lata ciezkiej depresji, rok na antydepresantach, drugi rok juz chodze na terapie. Cudem uniknelam szpitala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My z M zakochani w Danii :), ale trochę daleko do rodziny, oboje mamy tylko mamy i że względu na nie nie chcemy uciekać z pl, ale pokochalismy spokój dunczykow :)

Ja Norwegię tak uwielbiam i od lat namawiam mojego na wyjazd , ostatnio niemal sie zgodził [emoji12]
Wiec pewnie jeszcze to potrwa [emoji1320]

w57v9jcg5391negk.png
U nas za 5 lat w sumie mogli byśmy wyjechać, prace tam byśmy mieli bardzo dobrze płatna, jyz myślimy żeby się języka uczyć, ale rodzina. No i dwa lata temu dom postawiliśmy:p. Zobaczymy, jak będzie u nas w kraju jeżeli chodzi o politykę i spokój;).

reklama
Do góry