evelinia
Fanka BB :)
O matulu jaka ślicznośćTadaaammmm!!!!!
Gratuluję kochana małego cudu ,niech zdrowo rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matulu jaka ślicznośćTadaaammmm!!!!!
Tak można jakiś czas przed porodem zacząćEdit, dokładnie też nie pamiętam ale ja chyba jeszcze w ciąży zaczęłam macierzynski??? [emoji10] czy tak mogło być? Coś mi się wydaje...
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze sama nie wiem jeśli nie było gorączki hmm a leki przyjmował w tym czasie, bo jeśli tak to bym przełożyła każda choroba ma na nas wpływ a szkoda się później gnębić przez toJa nie mam pojęcia
Dziewczyny pomóżcie...
Może jednak przełożyć bo czytałam że choroba może za fałszowac wyniki na gorsze
My z M zakochani w Danii , ale trochę daleko do rodziny, oboje mamy tylko mamy i że względu na nie nie chcemy uciekać z pl, ale pokochalismy spokój dunczykowMamy tak samo. U nas to jeszcze jest to, ze ja mam juz tylko mame (71 lat) a K ma juz tylko tate (76lat).
A ja mam dopiero 28 a K 31.
Nie wiem ile czasu jeszcze bedziemy mogli sie cieszyc nimi. Mi to spedza sen z powiek.
Aaaa no i K jakos sie w Wiatrakowie odnajduje a ja Wam juz wspominalam, ze nie odnajduje sie w Holandii, wyjazd kosztowal mnie zdrowie psychiczne, ponad 3 lata ciezkiej depresji, rok na antydepresantach, drugi rok juz chodze na terapie. Cudem uniknelam szpitala.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My z M zakochani w Danii , ale trochę daleko do rodziny, oboje mamy tylko mamy i że względu na nie nie chcemy uciekać z pl, ale pokochalismy spokój dunczykow
Ojojojooooj lux ale slicznosci, aż mi łezka poleciała, jak go zobaczyłam , jak się czujesz kochana???Tadaaammmm!!!!!
U nas za 5 lat w sumie mogli byśmy wyjechać, prace tam byśmy mieli bardzo dobrze płatna, jyz myślimy żeby się języka uczyć, ale rodzina. No i dwa lata temu dom postawiliśmy. Zobaczymy, jak będzie u nas w kraju jeżeli chodzi o politykę i spokój.Ja Norwegię tak uwielbiam i od lat namawiam mojego na wyjazd , ostatnio niemal sie zgodził [emoji12]
Wiec pewnie jeszcze to potrwa [emoji1320]
dzieki, ja dobrze, lekko brzuch boliOjojojooooj lux ale slicznosci, aż mi łezka poleciała, jak go zobaczyłam , jak się czujesz kochana???
dobrze lekki bole brzucha tylkoCud, miód i orzeszki!!! Gratulacje Kochana!!! Jak sie czujecie?