reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem co czujesz bo dzisiaj przez katar i kaszel spalam w nocy moze ze trzy godziny a musialam wstac o 5 :-\. W dodatku moje dziecko tez chore, noska wydmuchac sam jeszcze nie umie a na wszelkie proby dotykania jego noska reaguje histeria

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedulek :( zdrówka dla synka i ciebie kochana ;)

reklama
Leeleeth rozumiem Cię bardzo. Mam takie same obawy też się ogromnie martwię :( jak ide do wc to z duszą na ramieniu. Mąż mówi że on dał na luz dopuki Pabian nam nie potwierdzi że jest zarodek. Mówi ze nawet imion nie wymyśla jak wtedy.
Ja mu powiedziałam ze nie musi wymyślać przecież już mamy od dawna wiec się zaśmiał i powiedział no tak.
Jeszcze 2 tyg ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba łatwiej by było poprostu sie cieszyć a ja tak bardzo chcę tego dziecka.
Trzymam za kciuki za Wszystkie zafasolkowane oby nasze ciąże były spokojne, nudne i książkowe [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Za testujące nieodmiennie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]i śle fluidki
No i za najważniejsze Staraczki [emoji1320][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

w57v9jcg5391negk.png

Hej dziewczyny chwile mnie nie byloale pamiętam o was i czytam w miarę regularnie.dużo się u mnie działo ale dziś punktualnie przyszedł okres:angry:to moj 5 cykl starań następny okres 03.02.może wkoncu sie uda.gratuluję tym którym się udało!!trzymam kciuki za resztę:)mam nadzieję ze już będę regularnie się udzielać.buzki

To u mnie tez 3 lutego kolejna @

reklama
Do góry