reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.
Myślał chyba że ja nigdy nie zajde w ciążę i dlatego tak robił.
Miałam taką nadzieję że mnie chociaż przytuli i powie ze jakoś to będzie. ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci, ze kawał dziada z niego!!!

Mam nadzieję, ze przemysli. Ech...
Ty Kochana się trzymaj i myśl o fasolce. Może rośnie córcia, która zawsze będzie przy Tobie :*

Uwierzcie mi jeszcze się na nim odegram za to i to konkretnie. A na razie mam go w dupie najważniejsza jestem ja kropeczka i mój synek.

I tak masz myśleć on niech się p.....,ty jesteś najwazniejsza a nie on,głowa w górę niech wie że jesteś silna i nie daj się

Uwierzcie mi jeszcze się na nim odegram za to i to konkretnie. A na razie mam go w dupie najważniejsza jestem ja kropeczka i mój synek.

Szkoda że zmarnował dzień który powinien być jednym z najpiękniejszych w WAszym życiu. Dzieci to nasza spuścizna, największy skarb i cud <3 Masz rację zemsta najlepiej smakuje na zimno ;)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nimitii masz rację, nie warto się tym stresować zostaw to i sama ciesz się swoim małym cudem . Przyjdzie dzień , w którym będzie chciał Cię przytulić a wtedy po prostu bym się odwróciła , tak by poczuł jak to jest być odtrąconym

Evelina dobrze mówisz. Ja poczekam na idealną okazję ku temu.
Kamiśka ja się chce cieszyć. Z poprzedniej ciąży nikt się nie cieszył każdy wolał żeby jej nie było i mi się bardzo udzieliło to uczucie i co i ciąża stracona. Teraz chce się cieszyć nie ważne czy komuś jest to nie na rękę !!!

Kamiśka ja się chce cieszyć. Z poprzedniej ciąży nikt się nie cieszył każdy wolał żeby jej nie było i mi się bardzo udzieliło to uczucie i co i ciąża stracona. Teraz chce się cieszyć nie ważne czy komuś jest to nie na rękę !!!

Nimitii mimo, ze internetowo to bardzo mocno w Ciebie wierzymy. Ciesz się z tego cudu :*

I tego się trzymaj!! :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry