reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.
Myślał chyba że ja nigdy nie zajde w ciążę i dlatego tak robił.
Miałam taką nadzieję że mnie chociaż przytuli i powie ze jakoś to będzie. ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem Ci, ze kawał dziada z niego!!!

Mam nadzieję, ze przemysli. Ech...
Ty Kochana się trzymaj i myśl o fasolce. Może rośnie córcia, która zawsze będzie przy Tobie :*

Uwierzcie mi jeszcze się na nim odegram za to i to konkretnie. A na razie mam go w dupie najważniejsza jestem ja kropeczka i mój synek.

I tak masz myśleć on niech się p.....,ty jesteś najwazniejsza a nie on,głowa w górę niech wie że jesteś silna i nie daj się

Uwierzcie mi jeszcze się na nim odegram za to i to konkretnie. A na razie mam go w dupie najważniejsza jestem ja kropeczka i mój synek.

Szkoda że zmarnował dzień który powinien być jednym z najpiękniejszych w WAszym życiu. Dzieci to nasza spuścizna, największy skarb i cud <3 Masz rację zemsta najlepiej smakuje na zimno ;)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nimitii masz rację, nie warto się tym stresować zostaw to i sama ciesz się swoim małym cudem . Przyjdzie dzień , w którym będzie chciał Cię przytulić a wtedy po prostu bym się odwróciła , tak by poczuł jak to jest być odtrąconym

Evelina dobrze mówisz. Ja poczekam na idealną okazję ku temu.
Kamiśka ja się chce cieszyć. Z poprzedniej ciąży nikt się nie cieszył każdy wolał żeby jej nie było i mi się bardzo udzieliło to uczucie i co i ciąża stracona. Teraz chce się cieszyć nie ważne czy komuś jest to nie na rękę !!!

Kamiśka ja się chce cieszyć. Z poprzedniej ciąży nikt się nie cieszył każdy wolał żeby jej nie było i mi się bardzo udzieliło to uczucie i co i ciąża stracona. Teraz chce się cieszyć nie ważne czy komuś jest to nie na rękę !!!

Nimitii mimo, ze internetowo to bardzo mocno w Ciebie wierzymy. Ciesz się z tego cudu :*

I tego się trzymaj!! :)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry