reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.
Myślał chyba że ja nigdy nie zajde w ciążę i dlatego tak robił.
Miałam taką nadzieję że mnie chociaż przytuli i powie ze jakoś to będzie. ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Olej go... Przejdzie mu... A Ty nie nie mozna sie teraz denerwowac :*
Musi to do niego dojsc..
My sie cieszymy, Ty siencieszysz.. A chlopy to istoty z innej planety, a Twoj to juz wogolenz jakiejs odleglej.. Ale dorosnie i do drugiego dziecka i jeszcze bedzie Cie przepraszac za te przykre slowa

@Nimiti ciesz się za Was oboje, wiesz jak mówią o facetach, rozwijają sie do wieku dziecięcego potem tylko rosną [emoji5]
Mój też się ocknął i stwierdził, że On to chyba już nie chce kolejnego dziecka! Rychło w czas! Jego problem, zobaczysz, przejdzie mu, przemyśli, pochodzi ze złością i zaakceptuje, a Ty się ciesz! Bo to wielki Dar, mieć dziecko [emoji7][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

w57v9jcg8ygytwh4.png

On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.

A ile ma lat Twój mąż? Bo brzmi to trochę jakby nie dojrzał do dziecka w ogóle. Faceci to palanci.. tak wiem są wyjątki oczywiście ale wyjątek potwierdza regułę. A Ty nimitii nie słuchaj go choć wiem żeto trudne ale skup się na sobie i dzieciach - szczególnie z tym co masz w brzuszku. Trzymam mocno kciuki żeby się ocknal i zaczął cieszyć się z Toba :* Wszystkie tu jesteśmy z Tobą i cieszymy się że spełniło Ci się Twoje marzenie :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama

Jaki łaskawca... Kurcze, świetna z Ciebie babka, nie zasługujesz na takie traktowanie. Taka wiadomość, a on totalnie nie sprostał...przykre [emoji20] [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry