reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.
Myślał chyba że ja nigdy nie zajde w ciążę i dlatego tak robił.
Miałam taką nadzieję że mnie chociaż przytuli i powie ze jakoś to będzie. ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Olej go... Przejdzie mu... A Ty nie nie mozna sie teraz denerwowac :*
Musi to do niego dojsc..
My sie cieszymy, Ty siencieszysz.. A chlopy to istoty z innej planety, a Twoj to juz wogolenz jakiejs odleglej.. Ale dorosnie i do drugiego dziecka i jeszcze bedzie Cie przepraszac za te przykre slowa

@Nimiti ciesz się za Was oboje, wiesz jak mówią o facetach, rozwijają sie do wieku dziecięcego potem tylko rosną [emoji5]
Mój też się ocknął i stwierdził, że On to chyba już nie chce kolejnego dziecka! Rychło w czas! Jego problem, zobaczysz, przejdzie mu, przemyśli, pochodzi ze złością i zaakceptuje, a Ty się ciesz! Bo to wielki Dar, mieć dziecko [emoji7][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

w57v9jcg8ygytwh4.png

On mi dał "pozwolenie" od września do max listopada. Ale on nie chciał nigdy drugiego dziecka bo pierwsze go przerosło jest zmęczony ciągłymi chorobami i nie daje sobie rady.
Ja opuściłam w grudniu ale wiesz jak on na wacka lateksu nie zakładał to ja nie protestowałam bo on jest dorosły i wie co robi.

A ile ma lat Twój mąż? Bo brzmi to trochę jakby nie dojrzał do dziecka w ogóle. Faceci to palanci.. tak wiem są wyjątki oczywiście ale wyjątek potwierdza regułę. A Ty nimitii nie słuchaj go choć wiem żeto trudne ale skup się na sobie i dzieciach - szczególnie z tym co masz w brzuszku. Trzymam mocno kciuki żeby się ocknal i zaczął cieszyć się z Toba :* Wszystkie tu jesteśmy z Tobą i cieszymy się że spełniło Ci się Twoje marzenie :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama

Jaki łaskawca... Kurcze, świetna z Ciebie babka, nie zasługujesz na takie traktowanie. Taka wiadomość, a on totalnie nie sprostał...przykre [emoji20] [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry