Mamuniol
Fanka BB :)
Dodam tylko ze chyba chora bede bo gardlo boli jakbym polknela garac igiel...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tego ci zyczę, cudowna wiadomosc dla was by byla[emoji1]Mamuniol tak , będę testowala i bardzo się boję widoku jednej kreski. Cykle mam bardzo krótkie ale teraz trudno mi określić kiedy może przyjść wredna @ . Ostatnie okresy mialam od 21 do 26 dni. 7 maja to będzie chyba 27 dc . Jak do tej pory nie przylezie to zrobię test. 8 maja mam komunię syna obym nie miała złego humoru. Dwie kreseczki wtedy właśnie byłyby spełnieniem marzeń.
Fabiamama ja dziś już odliczam 1 dpo
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz odliczanie do @. Trzymam kciuki zeby nie przyszla.Witam na chwilkę. Dziś pracuje więc czasu brak.
Witam nowe staraczki.
Mamuniol zdrówka w tym wszystkim.
U mnie 17 dzień cyklu... wczoraj ostatni dzień płodne wiec wykorzystaliśmy to dobrze Mimo że byliśmy po imprezie
Problem z apka może być przez brak aktualizacji. Sprawdzcie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom