reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co ty. Idealny moment na test bi jutro powinnam dostać okres. Więc gdybym była w ciąży to by wyszedł :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dupa... ale - na szczęście - masz jeszcze czas, masz następne cykle... nadzieja jeszcze jest. Uda się w końcu. i pewnego dnia wyskoczysz z dwoma kreseczkami tak zupełnie niespodziewanie...

reklama
nimiti trzymam kciuki żeby @ nie przyszła

u mnie 18 dc jeszcze tyle dni
testować chce 14-15.01
kto ze mna jeszcze testuje?

Laski, od jakiegoś tygodnia pobolewa mnie brzuch, mam wrażenie jakby ciągle się napinał, albo jakby macica twardniała, czasem zakluje jajnik, a @ nadal brak, czy któraś może tak miała? Jak do piątku wredny małpiszon nie przyjdzie, to w sobotę znowu zatestuje.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Testuj[emoji5] trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam dziś u gina. Kazał powtórzyć wymaz bo ostatni już nieważny i zadzwonić jak będę.miała wyniki żeby umówić się na hsg. Ucieszyłam się bi wynik powinien być w pon. Wtorek i wtedy mogłabym na czwartek umówić się na zabieg...byłby.13 dc więc idealnie. Niestety lekarz powiedział, że teraz maszyna do hsg zepsuta i raczej nIe naprawią do przyszłego tygodnia, więc znów cykl w plecy...:/ lekarz powiedział, że faktycznie może być problem z jajnikami skoro tyle to trwa, i miejmy nadzieję, że to lekka niedroznosc... (o ile w ogóle) bo już innych przeszkód nie widzi skoro owu występuje po ziołach. Makabra.
Ale pech !!! [emoji35] przez złośliwość rzeczy martwych kolejny cykl w plecy...nie fair. Współczuję ale mam nadzieję, że to ostatnia przeszkoda na drodze do Twojego szczęścia ! [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

dobrze kojarzę, że pracujesz na zmiany? Jeśli tak to może pomyśl o l4 bo praca na zmiany jest bardzo niewskazana w ciąży. Albo chociaż zrób sobie kilka dni "wolnego" i przetrwaj ten najbardziej senny okres. Jak dobrze pamiętam to u mnie trwał on jakoś do 8-9 tygodnia a potem miałam taki przypływ energii, że mogłabym pracować 24 na dobę.
Tak na zmiany muszę porozmawiać z kierownikiem ..pewnie będą chcieli żebym siedziała na l4 bo muszą mi przygotować stanowisko..na kasie max kilka godzin przed monitorem reż..do mroźni zakaz..jest tego.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Panie :)
@dalej nie ma. 38 dc dzisiaj. Ciągle biegam siku. Robiłam dwa testy. Pierwszy robiłam rano 36 dc a drugi wczoraj koło 16.00. Zdj robiłam po sikancach 5 min.
Chyba nie mam się co łudzić.. piersi zaczęły pecznieć i boleć po bokach. Sutki mega wrazliwe. Na dole delikatnie ciągnie i wydawało mi sie ze czułam coś takiego jakby ktos mi wsadził do podbrzusza jakis gazowany napój i jakby on bombelkowal. To trwało około minuty.
Myślicie że dac sobie czas do poniedziałku i wtedy dzwonić do gina czy lepiej już się niepokoić?
1483608852-aaaaaa.jpeg

1483608859-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry