reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny kochane pytanie.. chodźcie do ginekologa prywatnie? Czy na NFZ?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę prywatnie, jakoś jednak bardziej ufna jestem i trochę inaczej do pacjenta podchodzą. No i sprzęt jednak często sporo lepszy. [emoji6]

Luna, kobieto, pozytywnie a nie jak na ścięcie [emoji8] dawaj fote jak zrobisz!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Ja chodzę prywatnie, jakoś jednak bardziej ufna jestem i trochę inaczej do pacjenta podchodzą. No i sprzęt jednak często sporo lepszy. [emoji6]

Luna, kobieto, pozytywnie a nie jak na ścięcie [emoji8] dawaj fote jak zrobisz!

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Podobno prywatnie to mają lekarze zupełnie inne podejście.. właśnie się umowilam na wizytę

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczynki :)

Wracam po przerwie świąteczno-noworocznej. Mam nadzieje że mnie nie zapomniałyście :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Postaram się coś niecoś nadrobić gratulacje Wszystkim nowym ciężarówkom tak strasznie Wam zazdroszczę <3 Pozytywnie oczywiście :) mały cud w Was rośnie.

Lux mam nadzieję że już tulisz synka, jesteś bardzo bardzo dzielna :) zobaczysz kiedyś będziesz szczęśliwa że jednak dotrwałaś do stycznia.

reklama
Do góry