reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a czy owu może być jednocześnie z dwóch jajników? Wczoraj i dzisiaj rano czułam lewy, a teraz odkąd wróciłam z pracy jednak prawy. A może przesadzam , albo sobie wkręcam to też prawdopodobne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspaniale :) koniecznie powtórz za dzień lub dwa z samego rana :)

A swoją drogą słyszałyście dziewczyny o tym, że testy owulacyjne mogą wykryć ciąże wcześniej niż test ciążowy?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno poziom LH utrzymuje się nadal na wysoki poziomie tuż po zagnieżdżeniu, więc jeżeli przez kilka dni z rzędu (dłużej niż powinno to być) test owulacyjny jest pozytywny to może to świadczyć o ciąży. Co wy o tym sądzicie?
U mnie niestety się to nie sprawdziło a dało niepotrzebnie nadzieje :/

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dokładnie 20grudnia miałam usg i wyszły ogromne torbiele dwukomorowe na lewym jajniku i troszkę mniejsze na prawym. Dlatego brałam orgametril... Więc nie miałam o czym marzyć, a że jestem du...a z uszami, to się dałam wkręcić ;) niestety... :( beznadziejny cykl...
Kochana głowa do góry musimy myśleć pozytywnie. U mnie też to kuleje ale nie jesteśmy same! Ściskam mocno :)

Nie może. Owu jeśli była to około 17-19 grudnia

Ale czasem pojawia się plamienie nawet lekkie krwawienie w terminie przypadajacym na @

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Siemanko! Żyję! [emoji23] dopiero, musiałam porządnie odchorowac Sylwestra, Nowy rok u teściów i wczorajsze urodziny ciotki B, tragedia [emoji23]
Czytałam was cały czas, trochę się czaiłam ale sił było brak.

Ale widzę ze nowy rok zaczął się nam tu z przytupem, napatrzeć się na wasze krechy nie mogę [emoji7] cuda takie ze ach!

Luna, ja nie wiem kobito skąd ty masz tyle cierpliwości, ja bym już wiadro testów wysikala [emoji1]

Lux, jak będziesz na chodzie to dawaj znać!

Co za emocje [emoji173] jak dorwe się do kompa to będę więcej pisać, bo apka mi się wyłącza na moim złomie. [emoji19]

Kciukasy na kolejne krechy, polejcie trochę miodu na serce cioci Windy [emoji7]
Ps. U mnie na razie nudnawo, nawet nie wiem który dc, w nosie mam u żadne objawy już mnie nie zmylą w tym cyklu, nawet mdłości przerobilam i co? @ w samą wigilię, nie ma co, jakaś lewa jestem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny miałam tego nie robić ..miałam się wstrzymać do końca tygodnia ale za waszą namową wylazłam na ten mróz z ciepłego gniazdka do rossman i kupiłam testy 2szt z Quick&go w promocji za 14.99 i idę siknąć.. [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry