reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, a czy owu może być jednocześnie z dwóch jajników? Wczoraj i dzisiaj rano czułam lewy, a teraz odkąd wróciłam z pracy jednak prawy. A może przesadzam , albo sobie wkręcam to też prawdopodobne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspaniale :) koniecznie powtórz za dzień lub dwa z samego rana :)

A swoją drogą słyszałyście dziewczyny o tym, że testy owulacyjne mogą wykryć ciąże wcześniej niż test ciążowy?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno poziom LH utrzymuje się nadal na wysoki poziomie tuż po zagnieżdżeniu, więc jeżeli przez kilka dni z rzędu (dłużej niż powinno to być) test owulacyjny jest pozytywny to może to świadczyć o ciąży. Co wy o tym sądzicie?
U mnie niestety się to nie sprawdziło a dało niepotrzebnie nadzieje :/

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dokładnie 20grudnia miałam usg i wyszły ogromne torbiele dwukomorowe na lewym jajniku i troszkę mniejsze na prawym. Dlatego brałam orgametril... Więc nie miałam o czym marzyć, a że jestem du...a z uszami, to się dałam wkręcić ;) niestety... :( beznadziejny cykl...
Kochana głowa do góry musimy myśleć pozytywnie. U mnie też to kuleje ale nie jesteśmy same! Ściskam mocno :)

Nie może. Owu jeśli była to około 17-19 grudnia

Ale czasem pojawia się plamienie nawet lekkie krwawienie w terminie przypadajacym na @

w57v9jcgd4r5d7vu.png

Siemanko! Żyję! [emoji23] dopiero, musiałam porządnie odchorowac Sylwestra, Nowy rok u teściów i wczorajsze urodziny ciotki B, tragedia [emoji23]
Czytałam was cały czas, trochę się czaiłam ale sił było brak.

Ale widzę ze nowy rok zaczął się nam tu z przytupem, napatrzeć się na wasze krechy nie mogę [emoji7] cuda takie ze ach!

Luna, ja nie wiem kobito skąd ty masz tyle cierpliwości, ja bym już wiadro testów wysikala [emoji1]

Lux, jak będziesz na chodzie to dawaj znać!

Co za emocje [emoji173] jak dorwe się do kompa to będę więcej pisać, bo apka mi się wyłącza na moim złomie. [emoji19]

Kciukasy na kolejne krechy, polejcie trochę miodu na serce cioci Windy [emoji7]
Ps. U mnie na razie nudnawo, nawet nie wiem który dc, w nosie mam u żadne objawy już mnie nie zmylą w tym cyklu, nawet mdłości przerobilam i co? @ w samą wigilię, nie ma co, jakaś lewa jestem [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny miałam tego nie robić ..miałam się wstrzymać do końca tygodnia ale za waszą namową wylazłam na ten mróz z ciepłego gniazdka do rossman i kupiłam testy 2szt z Quick&go w promocji za 14.99 i idę siknąć.. [emoji21]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry