Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux trzymam kciuki zeby szybko poszlo
Dzis test owu definitywnie negatywny . I teraz pytanie powinnam sie jeszcze starac? Zobacz załącznik 789852
Ja tam bym z dwa razy jeszcze coś podzialalaLux trzymam kciuki zeby szybko poszlo
Dzis test owu definitywnie negatywny . I teraz pytanie powinnam sie jeszcze starac? Zobacz załącznik 789852
Lux trzymam kciuki zeby szybko poszlo
Kotek naprawdę nie trzeba dzień w dzień. Myślę że już po owy. Zrelaksuj się i czekaj na efekty.Dzis rano juz było wiec następne jutro rano
Jeszcze tylko jeden dzień i będziesz go mogła przytulić do piersi :-) zazdroszczę :-) kciuki mnie bolą od sciskania :-)
Najlepiej co dwa dni... A jak rano bylo to nie ma sensu juz chyba jutro znowu, no chyba ze dla przyjemnosci a nie czyste boboseksyDzis rano juz było wiec następne jutro rano