reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana współczuję wiem co to indukowany poród ale u mnie to trwało 2 dni nie tyle co u Ciebie. musisz być wykończona :*
Ja dzisiaj robiłam tez jeszcze o 2 za wcześnie, ale tez jakbym coś widziała ... cycki napierdzielaja mega juz od tygodnia, żyły jak nie wiem na nich. Nie boli mnie nic jak na okres tylko wczoraj troszkę i przestalo...
Moze nam sie uda...
pokaż pokaż

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja dzisiaj robiłam tez jeszcze o 2 za wcześnie, ale tez jakbym coś widziała ... cycki napierdzielaja mega juz od tygodnia, żyły jak nie wiem na nich. Nie boli mnie nic jak na okres tylko wczoraj troszkę i przestalo...
Moze nam sie uda...
Dawaj testa :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry