reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pokaż test, może też wypatrzymy :-) ja przez dwa ostatnie dni czułam takie jakby rozpieranie w spojeniu łonowym, teraz póki co nie czuję nic. Wczoraj wieczorem rozbolal mnie brzuch i jajnik, a tak cisza jak makiem zasiał. Co te @ sobie w kulki grają...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Kochane ja wypróbowałam różne testy w ciąży i polecam na wykrywanie wczesnej ciąży najtańszy test z Rossmann. Nie te check and go czy inne Pink testy tylko test paskowy za ok 5zl zaraz wam znajdę firmę. One mają najwięcej barwnika i krechy malują się piękne. Ta firma to facelle. Mi w 25dc dala piekny wynik i kiedys juz tu staraczkom polecalam i potwierdzaly ze najbardziej widoczne krechy są.

reklama
Kochane ja wypróbowałam różne testy w ciąży i polecam na wykrywanie wczesnej ciąży najtańszy test z Rossmann. Nie te check and go czy inne Pink testy tylko test piaskowy za ok 5zl zaraz wam znajdę firmę. One mają najwięcej barwnika i krechy malują się piękne.
Natalia, a Ty który masz teraz cs, bo nie pamiętam?? I ile Twoje dziecię ma lat?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Natalia, a Ty który masz teraz cs, bo nie pamiętam?? I ile Twoje dziecię ma lat?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Moj synek ma 15 miesiecy i ja narazie starań nie zaczelam ale planuje w tym roku zaczynać. Pierwszego synka tu wysiedzialam i to za pierwszym cyklem zaszłam może i z drugą dzidzia tak pójdzie gładko. W sumie ciężko mówić u mnie o staraniach bo ja tylko usiadłam na koszuli męża i juz w ciąży. Teraz chce mieć termin na 2018.

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Matko tak mi przykro się nameczysz biedna :(

30dc @ brak, niby głowa wie, że nie ma ciąży ale z każdym dniem nadzieja rośnie, zwłaszcza jak detektor ciąży w ovufriend pokazuje 88%szans na pozytywny test, No i kurczę pojawiają się objawy, mdłości rano, kawa mi nie smakuje, jestem mega zmeczona, brzuch czasem pobolewa i wtedy z ulga myślę, że już przyszła @ a tu czysto... test biały ale wczoraj wypatrzyłam jakby cień cienia, jednak myślę, że wariatka jestem i wmawiam sobie, o tego cienia i te objawy...
Normalnie pod kopułą coś się psuje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaż testa może i my coś wypatrzymy :)

witam babeczki,

Lux - myślę o Tobie cieplutko i trzymam kciuki.
Leeleeth - cień cienia lepszy niż biel vizira. My już wypatrywałyśmy cień cienia cienia, więc damy radę. Czekam na fotkę:happy:

ja 3dc, dół powoli mija i zbieram siły na nową walkę. Podaję dane do tabelki: następna @ 26/27 01, cykl starań 8

brzuchatki jak się czujecie ? podeślijcie trochę swoich ciążowych objawów - chętnie się zarazimy.

30dc @ brak, niby głowa wie, że nie ma ciąży ale z każdym dniem nadzieja rośnie, zwłaszcza jak detektor ciąży w ovufriend pokazuje 88%szans na pozytywny test, No i kurczę pojawiają się objawy, mdłości rano, kawa mi nie smakuje, jestem mega zmeczona, brzuch czasem pobolewa i wtedy z ulga myślę, że już przyszła @ a tu czysto... test biały ale wczoraj wypatrzyłam jakby cień cienia, jednak myślę, że wariatka jestem i wmawiam sobie, o tego cienia i te objawy...
Normalnie pod kopułą coś się psuje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj robiłam tez jeszcze o 2 za wcześnie, ale tez jakbym coś widziała ... cycki napierdzielaja mega juz od tygodnia, żyły jak nie wiem na nich. Nie boli mnie nic jak na okres tylko wczoraj troszkę i przestalo...
Moze nam sie uda...

reklama
Moj synek ma 15 miesiecy i ja narazie starań nie zaczelam ale planuje w tym roku zaczynać. Pierwszego synka tu wysiedzialam i to za pierwszym cyklem zaszłam może i z drugą dzidzia tak pójdzie gładko. W sumie ciężko mówić u mnie o staraniach bo ja tylko usiadłam na koszuli męża i juz w ciąży. Teraz chce mieć termin na 2018.
Aa, to jeszcze mały :-) miałaś cc, czy sn?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry