reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj sie Kochana.. Juz niedlugo zapomnisz o tym bolu tulac malego szkraba w ramionach... Jestes dzielna, wszystko bedzie dobrze!!! :)

reklama
Lux, masakra [emoji17]
Czekalam, nie spiac bo czulam ze napiszesz ale spodziewałam sie innych wieści. Powiedz, dlaczego w ogole na sile indukują ten poród od kilku dni? Masz jakieś wskazania? Bo chyba dopiero minął termin, prawda?
Sama przeszłam przez to piekiełko ze wskazań w 39+3, dlatego wiem "gdzie" jesteś i bardzo Ci współczuje. Te wszystkie zabiegi indukcyjne są straszne[emoji849]
No ale teraz nie ma odwrotu,co by nie zdecydowali to bedziesz maluszka tulić za przysłowiowa chwile.
Jestem sercem i myślami z Tobą i życzę aby poszło juz teraz jak najszybciej[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam termin z om na 26 grudnia i jestem tydzień po terminie i temu indukcja jest. Bo walczymy o sn

30dc @ brak, niby głowa wie, że nie ma ciąży ale z każdym dniem nadzieja rośnie, zwłaszcza jak detektor ciąży w ovufriend pokazuje 88%szans na pozytywny test, No i kurczę pojawiają się objawy, mdłości rano, kawa mi nie smakuje, jestem mega zmeczona, brzuch czasem pobolewa i wtedy z ulga myślę, że już przyszła @ a tu czysto... test biały ale wczoraj wypatrzyłam jakby cień cienia, jednak myślę, że wariatka jestem i wmawiam sobie, o tego cienia i te objawy...
Normalnie pod kopułą coś się psuje [emoji23]

30dc @ brak, niby głowa wie, że nie ma ciąży ale z każdym dniem nadzieja rośnie, zwłaszcza jak detektor ciąży w ovufriend pokazuje 88%szans na pozytywny test, No i kurczę pojawiają się objawy, mdłości rano, kawa mi nie smakuje, jestem mega zmeczona, brzuch czasem pobolewa i wtedy z ulga myślę, że już przyszła @ a tu czysto... test biały ale wczoraj wypatrzyłam jakby cień cienia, jednak myślę, że wariatka jestem i wmawiam sobie, o tego cienia i te objawy...

A jak dlugie miewasz cykle? A Ty luteiny czy dupka nie dostalas od swego gina? Bralas?

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Lux trzymaj się tam! Mam nadzieję, że tym razem się uda! Trzymam kciuki, bądź dzielna

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Boziu, biedna Ty :-( dasz radę kochana, bądź dzielna :-*

qdkkx1hpzei65q7s.png

Pokaż test, może też wypatrzymy :-) ja przez dwa ostatnie dni czułam takie jakby rozpieranie w spojeniu łonowym, teraz póki co nie czuję nic. Wczoraj wieczorem rozbolal mnie brzuch i jajnik, a tak cisza jak makiem zasiał. Co te @ sobie w kulki grają...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej

Bozesssszzz biedna Ty ... ale Cię wymecza [emoji17] DUŻO siły !!!!!! I oby się to w końcu ruszyło ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Na mdłości to dużo za wcześnie kochana, może za bardzo się stresujesz. Co do kawy to ja w ciąży miałam odrzut całkowity Po prostu ok 7tyg zrobiłam ją sobie rano posłodziłam i tak została, aż do 8 miesiąca nie tknełam. Mdłości w ciąży pojawiają się jak już maluch zużytej ciałko żółte podpina się pod nas i wytwarza najważniejsze organy. Jeżeli bieżesz luteine albo dupka to tez mdlosci nogą byc.

reklama
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie, tak mi się nie chciało wstawać, a jeszcze młody mi się pochorował... Mam nadzieję, że do jutra mu trochę przejdzie i będzie mógł iść do przedszkola. Zwłaszcza, że zaczęło u nas sypać śniegiem i ma sypać cały tydzień, więc może w końcu będzie mógł iść na sanki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry