reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Yesenia wysyłam co priva.

Słaba i mnie też tak jest . Cała trójka uwielbia ze mną gadać... dla mnie są jak otwarta książka.. zawsze wiem o co zapytać...i w jaki sposób... a rozmowy z nastolatkami są mega ciężkie... Maz się śmieje że ze mnie jakieś medium jest bo zawsze przewidze ich ruch i zachowanie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmm lody! [emoji4] Zaraz J do sklepu jedzie to zamówię [emoji4]

Fabimama pewnie im bardziej nastoletnie nastolatki tym ciekawiej [emoji2] super, że masz z nimi taki kontakt!

Lux umęczą cię te mdłości, ale piękna nagroda cię czeka[emoji4]

przez przypadek weszłam na forum, gdzie piszą ciężarne mieszkające w uk i trochę mnie zszokowało, że zwykłych witamin nie można kupić w aptece, i że nie można doprosić się wizyty u lekarza - położna ma wystarczyć...
mamy tu w Polsce świętą wolność... prawo wyboru lekarza - nfz lub prywatnie, witaminy jakie sobie życzysz jeszcze ci farmaceuta doradzi...
dobrze jest mieć wokół normalny świat - może biedniej ale przynajmniej sama decyduję

przez przypadek weszłam na forum, gdzie piszą ciężarne mieszkające w uk i trochę mnie zszokowało, że zwykłych witamin nie można kupić w aptece, i że nie można doprosić się wizyty u lekarza - położna ma wystarczyć...
mamy tu w Polsce świętą wolność... prawo wyboru lekarza - nfz lub prywatnie, witaminy jakie sobie życzysz jeszcze ci farmaceuta doradzi...
dobrze jest mieć wokół normalny świat - może biedniej ale przynajmniej sama decyduję
amen!!!!

reklama
Do góry