pewnie niebawem tez tak bedziesz narzekacBiedna[emoji20]
Ale prawde mowiac chcialabym byc znow tak biedna jak ty[emoji12] [emoji12] [emoji12]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie niebawem tez tak bedziesz narzekacBiedna[emoji20]
Ale prawde mowiac chcialabym byc znow tak biedna jak ty[emoji12] [emoji12] [emoji12]
trzymam kciuki!U mnie ostro staranka trwają... korzystamy z dni plodnych na Maxa... co 2 dzień
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
w ch*j z ta waga!! chesz miec dziecko? to bierz grzecznie leki, dla dziecka wszystko!Powiem Wam że jakoś tak zrobiło mi się wszystko jedno , tak jestem okropnie zmęczona i jakaś taka zdołowana ma maxa, szkoda mi tylko i nie mogę tego przeżyć że tak przytyłam
Mam dokładnie taki sam problem[emoji53]znaczy dylemat... jak zaczniemy starania i się uda a u nas duża szansa to wakacje odpadają całkowicie...bo już mi lekarz powiedZial ze będę na podtrzymaniu[emoji53]i nie wiem czy odpuścić cykl i lecieć na wakacje w maju i zacząć do starać za miesiąc czy teraz....[emoji53]Mam wciaz dylemat.. dzis 13 dc szanse na zajscie wysoki- objawy na owu są ale ja w rozdarciu. Bo szkoda mi tego straconego cyklu ale boje sie tez zajsc z uwagi na ten nasz wyjazd...[emoji47]
Ale wam truje... sama nie wiem czego chce bardziej i czego bardziej sie obawiam...