mag_dzik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile? Ja też mam taki plan ale gorzej z realizacjąA jak długie masz cykle? Niekoniecznie przed terminem @ musi cokolwiek wyjść. Czasem nawet tydzień po terminie nic dziewczynom nie wychodzi. Nie załamuj się kochana. Odpocznij sobie ale bez załaman tylko z nową energia.
Ja się biore za siebie. Muszę zrzucić 30kg! Przede wszystkim dla siebie. Chcę się czuć dobrze ze swoim ciałem. Dla dzieciątka przyszłego też bo w końcu nadwaga (otylosc) nie sprzyja ciąży
Byłaś z tym u lekarza? Ile tobie trwa @ ?Mfifi juz mi przeszło najgorsze te czekanie i nadzieja ze nie przyjdzie postaram się nie myśleć tyle o tym trochę mnie martwi to ze w listopadzie na teście wyszły dwie ładne kreski a zaraz potem przyszła @ i ze sytuacja może się powtorzyc , ale wszystkie musimy być dobrej myśli w końcu każdej z nas się uda.
Musimy się wziąć razem. Ja zaczynam od jutra bez slodyczy plus ograniczanie cukrów w owocach, jogurty chyba. Potem od 9 stycznia zaczyna się akcja Detoks cukrowy. 21 dni bez cukrów. Potem plan na dietę paleo. Ale jak to wyjdzie zobaczymy. Plus ćwiczenia oczywiście.Ile? Ja też mam taki plan ale gorzej z realizacją
Powodzenia i wytrwałości [emoji1]Musimy się wziąć razem. Ja zaczynam od jutra bez slodyczy plus ograniczanie cukrów w owocach, jogurty chyba. Potem od 9 stycznia zaczyna się akcja Detoks cukrowy. 21 dni bez cukrów. Potem plan na dietę paleo. Ale jak to wyjdzie zobaczymy. Plus ćwiczenia oczywiście.
Jak ja mam w ciaze zajść jak ja nie jestem zdrowa. Bo dla mnie taka otyłość u mnie to choroba. Ani ochoty na seks nawet bo taki człowiek ociezaly....
Dziękuję przyda się :-)
Tsh nigdy nie miałam tego robione.. z poronieniem też nie było problemu.. musimy być dobrej myśli [emoji1] w tych trudnych momentach trzeba się wspierać.. A jak się czujesz? Bóle już minęły? U mnie jest tak że jak przyjdzie @ to zaraz biorę Ketanol i mam spokoj..Byłam mówiła ze takie poronienia się zdarzają sama ja poprosilam żeby mi jakieś badania zleciła i kazała TSH i wyszło ponad 3.18 powiedziała ze to nie jest dużo ale na forum dziewczyny do radziły mi żeby brać euthyrox i wyprosilam czy może wypisac