reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mfifi juz mi przeszło najgorsze te czekanie i nadzieja ze nie przyjdzie postaram się nie myśleć tyle o tym trochę mnie martwi to ze w listopadzie na teście wyszły dwie ładne kreski a zaraz potem przyszła @ i ze sytuacja może się powtorzyc , ale wszystkie musimy być dobrej myśli w końcu każdej z nas się uda.

A jak długie masz cykle? Niekoniecznie przed terminem @ musi cokolwiek wyjść. Czasem nawet tydzień po terminie nic dziewczynom nie wychodzi. Nie załamuj się kochana. Odpocznij sobie ale bez załaman tylko z nową energia.
Ja się biore za siebie. Muszę zrzucić 30kg! Przede wszystkim dla siebie. Chcę się czuć dobrze ze swoim ciałem. Dla dzieciątka przyszłego też bo w końcu nadwaga (otylosc) nie sprzyja ciąży :)
Ile? Ja też mam taki plan ale gorzej z realizacją :)

Mfifi juz mi przeszło najgorsze te czekanie i nadzieja ze nie przyjdzie postaram się nie myśleć tyle o tym trochę mnie martwi to ze w listopadzie na teście wyszły dwie ładne kreski a zaraz potem przyszła @ i ze sytuacja może się powtorzyc , ale wszystkie musimy być dobrej myśli w końcu każdej z nas się uda.
Byłaś z tym u lekarza? Ile tobie trwa @ ?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ile? Ja też mam taki plan ale gorzej z realizacją :)
Musimy się wziąć razem. Ja zaczynam od jutra bez slodyczy plus ograniczanie cukrów w owocach, jogurty chyba. Potem od 9 stycznia zaczyna się akcja Detoks cukrowy. 21 dni bez cukrów. Potem plan na dietę paleo. Ale jak to wyjdzie zobaczymy. Plus ćwiczenia oczywiście.
Jak ja mam w ciaze zajść jak ja nie jestem zdrowa. Bo dla mnie taka otyłość u mnie to choroba. Ani ochoty na seks nawet bo taki człowiek ociezaly....

Musimy się wziąć razem. Ja zaczynam od jutra bez slodyczy plus ograniczanie cukrów w owocach, jogurty chyba. Potem od 9 stycznia zaczyna się akcja Detoks cukrowy. 21 dni bez cukrów. Potem plan na dietę paleo. Ale jak to wyjdzie zobaczymy. Plus ćwiczenia oczywiście.
Jak ja mam w ciaze zajść jak ja nie jestem zdrowa. Bo dla mnie taka otyłość u mnie to choroba. Ani ochoty na seks nawet bo taki człowiek ociezaly....
Powodzenia i wytrwałości [emoji1]

Byłam mówiła ze takie poronienia się zdarzają sama ja poprosilam żeby mi jakieś badania zleciła i kazała TSH i wyszło ponad 3.18 powiedziała ze to nie jest dużo ale na forum dziewczyny do radziły mi żeby brać euthyrox i wyprosilam czy może wypisac

Byłam mówiła ze takie poronienia się zdarzają sama ja poprosilam żeby mi jakieś badania zleciła i kazała TSH i wyszło ponad 3.18 powiedziała ze to nie jest dużo ale na forum dziewczyny do radziły mi żeby brać euthyrox i wyprosilam czy może wypisac
Tsh nigdy nie miałam tego robione.. z poronieniem też nie było problemu.. musimy być dobrej myśli [emoji1] w tych trudnych momentach trzeba się wspierać.. A jak się czujesz? Bóle już minęły? U mnie jest tak że jak przyjdzie @ to zaraz biorę Ketanol i mam spokoj..

reklama
@ zwykle mam 4 dni i cykle zwykle bóle przeszły jest trochę czasem myśl czemu nie wychodzi ale staram juz się nie nakrecac aż tak. A co było przyczyna poronienia to niewiem na 100 % może tak miało byc . to był dopiero początek gdybym nie zrobiła testu nawet bym nie wiedziała ze cos tam jednak mogło byc

Do góry