reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Kolejny cykl będzie nasz [emoji16]Och, krecha nadal piękna [emoji7] [emoji7]
A u mnie się wykluła @, nie mogła sobie lepiej wybrać, na samą wigilię k... Ech, no cóż. Widać nie mój rok [emoji17]
Następna @ 23.01...
Wesołych Świąt
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Kochane ja wierzę, że wszystkim się w końcu uda... Ja się starałam ponad 4 lata zanim się udało. Nacieszyłam się ciążą krótko. Od zabiegu minęło 9 mc zanim znowu zobaczyłam II krechy. Uda Nam się wszystkim, tylko ten czas oczekiwania jest wkurzający jak nie wiem co ...
Boziu gratulacje [emoji178] ale macie piękny prezent na świętaNo już dobrze, wierzę, wierzę ...robiony przed chwilą z Rossmana ...
Zobacz załącznik 788737
O kurde teraz czytam ze ty jeszcze w dwupaku musi być małemu baaaaaardzo wygodnieno ja sie smialam, ze najpierw sie objem a potem lewatywe zrobia haha
Ja tam widzę różnice jest ciemniejsza[emoji14]ale super [emoji7]Wielkiej różnicy nie ma
Zobacz załącznik 788780
A ja jeszcze raz Wam życze zdrowych i spokojnych Świąt ! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Fanka BB :)
Och, krecha nadal piękna [emoji7] [emoji7]
A u mnie się wykluła @, nie mogła sobie lepiej wybrać, na samą wigilię k... Ech, no cóż. Widać nie mój rok [emoji17]
Następna @ 23.01...
Windy witaj w klubie u mnie też dzisiaj pierwszy dzień @, ale jaka mocna, ehm. Od nowego roku startujemy bo plodne od 2.01. A u ciebie???? Powodzenia dziewczyny.
Gratulacje!!!! Piękna krecha!!Wielkiej różnicy nie ma
Zobacz załącznik 788780
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
oczywiscie, jemu wygodnie rozpycha sie po calosciBoziu gratulacje [emoji178] ale macie piękny prezent na święta
O kurde teraz czytam ze ty jeszcze w dwupaku musi być małemu baaaaaardzo wygodnie
Ja tam widzę różnice jest ciemniejsza[emoji14]ale super [emoji7]
A ja jeszcze raz Wam życze zdrowych i spokojnych Świąt ! :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Och, krecha nadal piękna [emoji7] [emoji7]
Następna @ 23.01...
Windy, nie martw się kochana.. ja pewnie za chwilkę do ciebie dołączę bo już brzuch pobolewa i śluz inny.. będziemy razem walczyć dalej [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom