reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochane ja wierzę, że wszystkim się w końcu uda... Ja się starałam ponad 4 lata zanim się udało. Nacieszyłam się ciążą krótko. Od zabiegu minęło 9 mc zanim znowu zobaczyłam II krechy. Uda Nam się wszystkim, tylko ten czas oczekiwania jest wkurzający jak nie wiem co ...
NeSSi ... wielkie gratulacje. Dajesz mi nadzieje. Trzymam kciuki za nudne 9 m- cy.

1usavcqgt1dml95x.png

Lux szczęśliwego rozwiązania :-) i najcudowniejszego prezentu ... czekamy na wieści [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Witajcie kochane:) troche mnie tu nie było - w pracy od rana do wieczora:( ale całe szczescie dzis wolne;p miałam piekny sen- byłam u gin i powiedział ze jestem w ciazy:) myslicie ze się spełni?? Wesołych Swiat Wam wszystkim Zycze, spełnienia marzeń , tej wymazonej fasolki, swiat w rodzinnym gronie:) smacznego karpia, duzo miłosci i radsci oraz duuuuzo prezentów;p

reklama
Do góry