Jak go dzisiaj nakarmisz takimi przysznosciami to dopiero zacznie sie rozpychacoczywiscie, jemu wygodnie rozpycha sie po calosci
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak go dzisiaj nakarmisz takimi przysznosciami to dopiero zacznie sie rozpychacoczywiscie, jemu wygodnie rozpycha sie po calosci
Nessi gratulacje !!! [emoji4] Cudowny prezent pod choinkę [emoji173]Wielkiej różnicy nie ma
Zobacz załącznik 788780
Lux jeszcze nie urodziałąś? Czy masz ustaloną datę cesarki, bo ostatnio nie jestem w temacie.oczywiscie, jemu wygodnie rozpycha sie po calosci
no a to lakomczuch jest na calego wiec bedzie szalecJak go dzisiaj nakarmisz takimi przysznosciami to dopiero zacznie sie rozpychac
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
rodze sn wiec czekam na cud az moje dziecko zechce wyjscLux jeszcze nie urodziałąś? Czy masz ustaloną datę cesarki, bo ostatnio nie jestem w temacie.
Zazdroszcze moje 5.4 cm wręcz nie lubi jak sobie dobrze pojemno a to lakomczuch jest na calego wiec bedzie szalec
No to ciekawe czy zechce w tym roku czy poczeka jeszcze z tydzień. Szybkiego i bezbolesnego rozwiązania.rodze sn wiec czekam na cud az moje dziecko zechce wyjsc
Nessi będzie chyba wrzesniowka@NeSSi jeszcze raz gratuluję bardzo się cieszę! :*
Ja też miałam być listopadowka to już 9 miesiecy po poronieniu... ale zlecialo.