reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Załączniki

• 20161222_172600-1305x979.jpg
    20161222_172600-1305x979.jpg
    284,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Hej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas :) dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka :D ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni :D wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina :D życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megan! Cudownie :) :) :)

Cześć Dziewuszki,
Ja już po wizycie u endo - wykluczył moje Hashi i niedoczyność oraz za niski progesteron jako przyczynę poronienia.
Kazał zrobić takie badania:
- AMH

- polimorfizm MTHFR

- przeciwciała p/kardiolipinowe

- ocena stężenia insuliny i glukozy na czczo oraz w 1 i 2 godzinie po obciążeniu 75 g Glukozy./

Zrobiłam już trzy pierwsze - na wyniki czeka się kilka dni.
Jutro pójdę na glukozę.

Jestem taka otępiała. Nie umiem się cieszyć Świętami. Tak mi źle. Tak mi strasznie smutno jest.
Bardzo się cieszę z Wami - to nie tak, że jakaś zawistna jestem.. Ale nie myślałam, że tak się to skończy i że tak będę to przeżywać. A jeszcze dzisiaj zadzwonili do mnie z mojej byłej firmy z propozycją powrotu na fajne stanowisko. I mam deja vu. Ostatnim razem dokładnie tak samo było - że dowiedziałam się o ciąży, gdy przyszła propozycja zmiany stanowiska. I wtedy tak chciałam, a teraz to mi "wisi". Wolałabym aby brzuch mi rósł.

Cześć Dziewuszki,
Ja już po wizycie u endo - wykluczył moje Hashi i niedoczyność oraz za niski progesteron jako przyczynę poronienia.
- AMH

- polimorfizm MTHFR

- ocena stężenia insuliny i glukozy na czczo oraz w 1 i 2 godzinie po obciążeniu 75 g Glukozy./

Jutro pójdę na glukozę.

Jestem taka otępiała. Nie umiem się cieszyć Świętami. Tak mi źle. Tak mi strasznie smutno jest.
Bardzo się cieszę z Wami - to nie tak, że jakaś zawistna jestem.. Ale nie myślałam, że tak się to skończy i że tak będę to przeżywać. A jeszcze dzisiaj zadzwonili do mnie z mojej byłej firmy z propozycją powrotu na fajne stanowisko. I mam deja vu. Ostatnim razem dokładnie tak samo było - że dowiedziałam się o ciąży, gdy przyszła propozycja zmiany stanowiska. I wtedy tak chciałam, a teraz to mi "wisi". Wolałabym aby brzuch mi rósł.
O to to to, rozumiem Cię doskonale.
Niestety, banał po raz kolejny, pisany pierdyliard razy na tym forum, ale musisz się trzymać. To już się stało (bardzo mi przykro z powodu Twojej straty) i się nie odstanie.
Wszystkie musimy być dobrej myśli i walczyć, nic nam innego nie zostało, bo przecież odpuszczenie nie wchodzi w grę! Ściskam Cię mocno!
P.S sama nie zawsze umiem się zastosować do swoich słów, ale każdy ma lepsze i gorsze dni, prawda?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O to to to, rozumiem Cię doskonale.
Niestety, banał po raz kolejny, pisany pierdyliard razy na tym forum, ale musisz się trzymać. To już się stało (bardzo mi przykro z powodu Twojej straty) i się nie odstanie.
Wszystkie musimy być dobrej myśli i walczyć, nic nam innego nie zostało, bo przecież odpuszczenie nie wchodzi w grę! Ściskam Cię mocno!
P.S sama nie zawsze umiem się zastosować do swoich słów, ale każdy ma lepsze i gorsze dni, prawda?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawda:)

Jeny a u mnie dopiero 4 DC..
Jutro mam wolne idę zrobić tsh ft4 diagram lipidowy i morfiligie. Mija rodzinna na takie badania kieruję raz w roku każdego swojego pacjenta.
A pozniej zakupy i bede pichcic potrawy NS święta.

reklama
Cześć Dziewuszki,
- AMH

- polimorfizm MTHFR

Jutro pójdę na glukozę.

Współczuję Ci bardzo...

Do góry