Dariana
Fanka BB :)
Witajcie mam chwile musze Was nadrobić.. dostaliście swoje kartki?? bo ja Tak <3
Dzisiaj dostałam swoją kartkę. Cudowna Piękne dziękuję :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie mam chwile musze Was nadrobić.. dostaliście swoje kartki?? bo ja Tak <3
Megan! CudownieHej :* obiecalam ze sie odezwe za jakis czas dzisiaj bylam na prenatalnych[emoji14]Zobacz załącznik 788600Zobacz załącznik 788601
Przedstawiam Wam mojego malego ufoludka ma 5.4 cm[emoji14]dzisiaj 12 tydzien 0 dni wszystko jest dobrze i dzidziol sie prawidlowo rozwija [emoji173] niestety lekarz nie umiał sie zdecydowac na plec takze musze poczekac do 18 stycznia na wizyte u mojego gina życze Wam przy okazji zdrowych i wesolych świąt , spędzonych z najbliższymi :* i oczywiscie dwóch upragnionych kresek a potem takiego widoku [emoji178]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
O to to to, rozumiem Cię doskonale.Cześć Dziewuszki,
Ja już po wizycie u endo - wykluczył moje Hashi i niedoczyność oraz za niski progesteron jako przyczynę poronienia.
Kazał zrobić takie badania:
- AMH
- polimorfizm MTHFR
- przeciwciała p/kardiolipinowe
- ocena stężenia insuliny i glukozy na czczo oraz w 1 i 2 godzinie po obciążeniu 75 g Glukozy./
Zrobiłam już trzy pierwsze - na wyniki czeka się kilka dni.
Jutro pójdę na glukozę.
Jestem taka otępiała. Nie umiem się cieszyć Świętami. Tak mi źle. Tak mi strasznie smutno jest.
Bardzo się cieszę z Wami - to nie tak, że jakaś zawistna jestem.. Ale nie myślałam, że tak się to skończy i że tak będę to przeżywać. A jeszcze dzisiaj zadzwonili do mnie z mojej byłej firmy z propozycją powrotu na fajne stanowisko. I mam deja vu. Ostatnim razem dokładnie tak samo było - że dowiedziałam się o ciąży, gdy przyszła propozycja zmiany stanowiska. I wtedy tak chciałam, a teraz to mi "wisi". Wolałabym aby brzuch mi rósł.
PrawdaO to to to, rozumiem Cię doskonale.
Niestety, banał po raz kolejny, pisany pierdyliard razy na tym forum, ale musisz się trzymać. To już się stało (bardzo mi przykro z powodu Twojej straty) i się nie odstanie.
Wszystkie musimy być dobrej myśli i walczyć, nic nam innego nie zostało, bo przecież odpuszczenie nie wchodzi w grę! Ściskam Cię mocno!
P.S sama nie zawsze umiem się zastosować do swoich słów, ale każdy ma lepsze i gorsze dni, prawda?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej, bo i ja się wybiorę do Gliwic ;pLanvin piękne !
Megan jak cudownie !!! Ciesze się twoim sześciem.
Bertha a ty będziesz w glc na święta ?może się spotkamy?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję Ci bardzo...Cześć Dziewuszki,
Ja już po wizycie u endo - wykluczył moje Hashi i niedoczyność oraz za niski progesteron jako przyczynę poronienia.
Kazał zrobić takie badania:
- AMH
- polimorfizm MTHFR
- przeciwciała p/kardiolipinowe
- ocena stężenia insuliny i glukozy na czczo oraz w 1 i 2 godzinie po obciążeniu 75 g Glukozy./
Zrobiłam już trzy pierwsze - na wyniki czeka się kilka dni.
Jutro pójdę na glukozę.
Jestem taka otępiała. Nie umiem się cieszyć Świętami. Tak mi źle. Tak mi strasznie smutno jest.
Bardzo się cieszę z Wami - to nie tak, że jakaś zawistna jestem.. Ale nie myślałam, że tak się to skończy i że tak będę to przeżywać. A jeszcze dzisiaj zadzwonili do mnie z mojej byłej firmy z propozycją powrotu na fajne stanowisko. I mam deja vu. Ostatnim razem dokładnie tak samo było - że dowiedziałam się o ciąży, gdy przyszła propozycja zmiany stanowiska. I wtedy tak chciałam, a teraz to mi "wisi". Wolałabym aby brzuch mi rósł.