reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojj, a co się działo? Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ciągle sie czułam jakby mi cos na żoładku siedziało , nie moglam patrzec na jedzenie , wymioty , ogolne zmeczenie itp ale juz coraz lepiej :D
Cudny dzidziulek! :):):):)
Dziękuje :D
Megan ale cudo :) super :)
Dzięki [emoji8]
Aż mi łezki poleciały... super kochana :*
Ojj kochana jesteś ! Dziękuje i dalej sciskam kciuki [emoji173][emoji173]
Dzięki :)
Jest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka :)

Szkoda ze nie Gliwice...

:(

Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...

U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. :) cudny!!!

Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.

Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu :) czytałam dawno temu juz :) a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.

A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem?? :)

To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś) :)
55e5812de38866264acb2675b58799ce.jpg

Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal ;)

Cuuuuudowne!!

Kurczę, wciaz jest nadzieja :):)

Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam :D :D taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona :D gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuje :D
Lanvin piękne !

Megan jak cudownie !!! Ciesze się twoim sześciem.

Bertha a ty będziesz w glc na święta ?może się spotkamy?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje bardzo :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do Lux - hm...
Wybacz, ale zupełnie mi Ciebie nie jest żal... Przeciwnie - zazdroszczę jak cholera! A jednocześnie rozumiem, pamiętam jeszcze jak to było i - wierz mi - będziesz za tym tęsknić...
Zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie - z nadzieję, że sama również poczuję to choć raz jeszcze...
poczujesz, bo marzenia sa do spelnienia ♥

StorAnia jak tam nie opuściłam nas co ?

Wiecie co od 3 dni pije wino i uprawiam sex w łazience (bo oczywiście mój syn nam nie da żadnej prywatności :D) mój mąż ma mega chcie prawie codziennie jak to nie zadziała to ja się załamię [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dawajcie w palnik ile wlezie :-D

qdkkx1hpzei65q7s.png

Megan aż mam łzy cudownie,boże cieszę się że wszystko dobrze,ja właśnie w 11tyg dowiedziałam się że umarło tak samo spało aż mi łzy lecą,megan już kocham:)

Windy91, a ile masz po owu? Ja 12 dni.. jajniki mnie nasuwają nadal..
emoji53.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie kurde tak w pachwinie ciągnie.. ;-( umieram
Jakieś 13-14, więc to pewnie nie Bąbel... Chociaż śluz plodny długo miałam, moze coś się pochrzanilo. [emoji19] a mnie piecze jajnik z lewej strony i macica, az czasami podskakuje :p no nic, w święta i tak nic nie zrobię, nawet na betę nie ma jak iść, przynajmniej miałabym pewność...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Hmmm :-) No zobaczymy za niedługo moze jednak coś sie dzieje :-)
U mnie po owu 4 dni, a nie mogę klęknąć nawet bo tak nasuwa mnie z prawej str pachwina :-(

Spoko, mnie w zeszłym bolał brzuch, miałam różowe plamienia i mdłości, @ wredna się spozniła. Dzisiaj mi jest słabo, w poprzedniej ciąży też byłam taka niedowalona, ale na razie się nie nastawiam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam tak samo, aczkolwiek za wcześnie na jakiekolwiek objawy np. U mnie..

A mnie boli brzuch jak na @ wiec chyba nic z tego w styczniu mam przyjść do tej ginki żeby sprawdzić czy w ogóle mam owu jak mi znowu cos palnie z wiekiem czy cos zmienie lekarza. Na razie mam takiego nerwa to znać ze @ się zbliza

reklama
Do góry