Ciągle sie czułam jakby mi cos na żoładku siedziało , nie moglam patrzec na jedzenie , wymioty , ogolne zmeczenie itp ale juz coraz lepiejOjj, a co się działo? Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :-)
DziękujeCudny dzidziulek!
Dzięki [emoji8]Megan ale cudo super
Ojj kochana jesteś ! Dziękuje i dalej sciskam kciuki [emoji173][emoji173]Aż mi łezki poleciały... super kochana :*
Dzięki
DziękujeJest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka
Szkoda ze nie Gliwice...
Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...
U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. cudny!!!
Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.
Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu czytałam dawno temu juz a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.
A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem??
To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś)
Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal
Cuuuuudowne!!
Kurczę, wciaz jest nadzieja
Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuje bardzo :*Lanvin piękne !
Megan jak cudownie !!! Ciesze się twoim sześciem.
Bertha a ty będziesz w glc na święta ?może się spotkamy?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom