reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne to co napisałaś leeleeth....

Oj przepraszam u mnie pamięć dobra ale krótka :-D

Może to dobry znak :)
Chociaż mnie w tym cyklu strasznie prawy jajnik ciągną i małpa przyszła przed terminem :(
Spoko, mnie w zeszłym bolał brzuch, miałam różowe plamienia i mdłości, @ wredna się spozniła. Dzisiaj mi jest słabo, w poprzedniej ciąży też byłam taka niedowalona, ale na razie się nie nastawiam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

no wlasnie to wiemy, wiec moze cos sie ruszy :D
Pewno że tak ja tak 2 urodziłam rano seksik a o 23juz są
StorAnia jak tam nie opuściłam nas co ?

Wiecie co od 3 dni pije wino i uprawiam sex w łazience (bo oczywiście mój syn nam nie da żadnej prywatności :D) mój mąż ma mega chcie prawie codziennie jak to nie zadziała to ja się załamię [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo dasz radę,seksik w łazience,trzymam mocno

Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój Boże, Leeleeth, dzięki, że to napisałaś...
Tyle czułości i ciepła w kilku słowach...
Chyba i ja się robię "płaczka" bo łzy pociekły mi same:sorry::sorry:

reklama
A co do Lux - hm...
Wybacz, ale zupełnie mi Ciebie nie jest żal... Przeciwnie - zazdroszczę jak cholera! A jednocześnie rozumiem, pamiętam jeszcze jak to było i - wierz mi - będziesz za tym tęsknić...
Zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie - z nadzieję, że sama również poczuję to choć raz jeszcze...

Do góry