reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne to co napisałaś leeleeth....

Oj przepraszam u mnie pamięć dobra ale krótka :-D

Może to dobry znak :)
Chociaż mnie w tym cyklu strasznie prawy jajnik ciągną i małpa przyszła przed terminem :(
Spoko, mnie w zeszłym bolał brzuch, miałam różowe plamienia i mdłości, @ wredna się spozniła. Dzisiaj mi jest słabo, w poprzedniej ciąży też byłam taka niedowalona, ale na razie się nie nastawiam.

qdkkx1hpzei65q7s.png

no wlasnie to wiemy, wiec moze cos sie ruszy :D
Pewno że tak ja tak 2 urodziłam rano seksik a o 23juz są
StorAnia jak tam nie opuściłam nas co ?

Wiecie co od 3 dni pije wino i uprawiam sex w łazience (bo oczywiście mój syn nam nie da żadnej prywatności :D) mój mąż ma mega chcie prawie codziennie jak to nie zadziała to ja się załamię [emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo dasz radę,seksik w łazience,trzymam mocno

Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój Boże, Leeleeth, dzięki, że to napisałaś...
Tyle czułości i ciepła w kilku słowach...
Chyba i ja się robię "płaczka" bo łzy pociekły mi same:sorry::sorry:

reklama
A co do Lux - hm...
Wybacz, ale zupełnie mi Ciebie nie jest żal... Przeciwnie - zazdroszczę jak cholera! A jednocześnie rozumiem, pamiętam jeszcze jak to było i - wierz mi - będziesz za tym tęsknić...
Zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie - z nadzieję, że sama również poczuję to choć raz jeszcze...

Do góry