reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A w ogóle jak to jest z przytulankami w ciąży bo słyszałam, że w pierwszym trymestrze to nie bardzo jak to mezowi powiedziałam to się trochę smutny zrobił :laugh2: nie wiem czy sobie nie odpuści teraz robienia dzieci :-D

reklama
A na kiedy termin @?
Pisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka :)

Szkoda ze nie Gliwice...

:(

Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...

U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. :) cudny!!!

Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.

Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu :) czytałam dawno temu juz :) a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.

A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem?? :)

To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś) :)
55e5812de38866264acb2675b58799ce.jpg

Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal ;)

Cuuuuudowne!!

Kurczę, wciaz jest nadzieja :):)

Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam :D :D taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona :D gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle jak to jest z przytulankami w ciąży bo słyszałam, że w pierwszym trymestrze to nie bardzo jak to mezowi powiedziałam to się trochę smutny zrobił :laugh2: nie wiem czy sobie nie odpuści teraz robienia dzieci :-D
Zawsze Ty możesz jemu zrobić dobrze, na pewno nie będzie z tego powodu niezadowolony [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Pisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj przepraszam u mnie pamięć dobra ale krótka :-D

Może to dobry znak :)
Chociaż mnie w tym cyklu strasznie prawy jajnik ciągną i małpa przyszła przed terminem :(

reklama
Do góry