Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.A na kiedy termin @?
Jest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka
Szkoda ze nie Gliwice...
Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...
U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. cudny!!!
Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.
Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu czytałam dawno temu juz a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.
A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem??
To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś)
Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal
Cuuuuudowne!!
Kurczę, wciaz jest nadzieja
Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Zawsze Ty możesz jemu zrobić dobrze, na pewno nie będzie z tego powodu niezadowolony [emoji14]A w ogóle jak to jest z przytulankami w ciąży bo słyszałam, że w pierwszym trymestrze to nie bardzo jak to mezowi powiedziałam to się trochę smutny zrobił nie wiem czy sobie nie odpuści teraz robienia dzieci
musze wziac kapiel i nogi ogolic a co Ty myslisz ejTo jedziesz, bejbe
Sama się jeszcze golisz? :-)musze wziac kapiel i nogi ogolic a co Ty myslisz ej
no wlasnie to wiemy, wiec moze cos sie ruszyTo niech przeleci w nocy urodzisz i święta w domu do dzieła lux też to polecam sperma ma hormon wywołujący skurcze
Oj przepraszam u mnie pamięć dobra ale krótkaPisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.
jesli mozna to nazwac goleniem to tak hahaSama się jeszcze golisz? :-)