reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A w ogóle jak to jest z przytulankami w ciąży bo słyszałam, że w pierwszym trymestrze to nie bardzo jak to mezowi powiedziałam to się trochę smutny zrobił :laugh2: nie wiem czy sobie nie odpuści teraz robienia dzieci :-D

reklama
A na kiedy termin @?
Pisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Jest taka teoria ze jak w początkowych wysokościach bety jak u ciebie beta rosnie tak spokojnie o 100%, to chłopak, a jak np 200-300%, to dziewczynka :)

Szkoda ze nie Gliwice...

:(

Kurczę, dobrze ze piszecie takie rzeczy, ja bym pojęcia nie miała i bym posłuchała położnej...

U mnie tradycja to "Mikołaj z 34 ulicy". Zawsze leci w pierwszy dzien świat ok godz 10:30 na Polsacie chyba. :) cudny!!!

Luteina podtrzyma ciąże jesli jest, bierz spokojnie.

Piękna książka, jak zawsze lepsza i pełniejsza od filmu :) czytałam dawno temu juz :) a Pokoj juz dawno planowałam zobaczyć. Musze w końcu zobaczyć jak tak polecacie.

A Adoptusia karmiłaś piersią, miałaś pokarm, bo nie rozumiem?? :)

To mam dla was zestaw testów koleżanki z forum ktora miała zapas testów jak zaszła w ciąże, wiec porobiła. Pięknie widać ze owu tez wychodzą pozytywne w ciąży, choc wcale nie wczesniej niz ciążowe (aczkolwiek moze to zależy od testu, czy z Allegro czy lepszy jakiś) :)
55e5812de38866264acb2675b58799ce.jpg

Natanek, zwolnij brzuszek dla kolejnego dzidziolka, starcami czekają na wolny lokal ;)

Cuuuuudowne!!

Kurczę, wciaz jest nadzieja :):)

Ktora opowiadała o dziwnym smaku w ustach w ciąży?? Ja mam dopiero 8dc i teraz czuje dziwny smak, tak sie zasugerowałam :D :D taki mam efekt jakbym jakiegos cukierka ciumkala i on potem na podniebieniu zostawia taki dziwny posmak. Hehe. No miał byc cykl na luzie a ja jeszcze owu nie miałam i juz mam ciąże urojona :D gdyby nie wizyta w 2dc u gina i podglądanie endometrium ktore miało 4,5mm to bym pewnie siknela zaraz testa przez ten posmak :D

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Tak, złożyło sie że zaszłam w ciąże zaraz po spotkaniu synka adopcyjnego, i karmiłam Go piersią bo bardzo tego potrzebował. On od narodzin samiuteńki był, trzy miesiące same szpitalu, i taki lękliwy jest biedak, i dopiero wtedy zobaczyłam jak te chusianie, kołysanie jest ważne, jak kontakt ciało do ciała. Jak dzieci potrzebują więzi bardzo mnie zmieniła ta adopcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A w ogóle jak to jest z przytulankami w ciąży bo słyszałam, że w pierwszym trymestrze to nie bardzo jak to mezowi powiedziałam to się trochę smutny zrobił :laugh2: nie wiem czy sobie nie odpuści teraz robienia dzieci :-D
Zawsze Ty możesz jemu zrobić dobrze, na pewno nie będzie z tego powodu niezadowolony [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Pisałam właśnie wcześniej, że nie wiem, jeśli owu faktycznie była tydzień temu, to za tydzień.

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj przepraszam u mnie pamięć dobra ale krótka :-D

Może to dobry znak :)
Chociaż mnie w tym cyklu strasznie prawy jajnik ciągną i małpa przyszła przed terminem :(

reklama
Do góry