reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja już po pracy a czuję się fatalnie... brzuchol wzdęty jak przed @ ...i jakaś klapnięta jestem a oczywiście przed świętami masa pracy bo ludziska muszą zjeść na mieście między zakupami [emoji57]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Magoo, ja tez cie pamietam! Tak nagle zniknelas.. ale dobrze ze wróciłaś! :)

Nie wiem :rofl2: pochrzanił mi się cykli nie wiem kiedy @ wypada :D Powinna być 25.12 ...ale owu się przesunęła i grom go wie :D
Ale to oblicz sobie datę owu - wiesz kiedy była - plus 14 dni. I to bedzie dzien @.

Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz :p
Fora zawsze podczytywalam skrycie ;)
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi :-D
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452
Wow, to testy robione z tego samego sika??
Ja Doz i nordtest (identyczne) tez bardzo lubię.

Ja miałam Arh- a mąż Arh+ i nam z pierwszą dwójka dzieci poszło bardzo szybko. Teraz mam ArhD - i staraliśmy się 9 miesięcy. Nie sądzę i nigdy nie słyszałam żeby grupa krwi wpływała na płodność ;)
A co to ArhD-? Ta literka D coś oznacza?

Dziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
Piękna! Bedzie chłopak bo przyrost ksiazkowo ok 100% :)

A u mnie na razie cisza. (musiałam was potrzymac w niepewności moim wywodem [emoji23] ) @ brak, nic nie boli, jedynie cyc przy macaniu [emoji1] Ale nie testuje, jeszcze wszystko w normalnie, cykle mam 29-31 dni, więc jak do piątku nic nie ruszy to wtedy. [emoji16]
A właśnie, testuje któraś? [emoji1]

Jejku, dobrze ze nadrobiłam cały wątek bo juz miałam protestować ze ja do piątku to juz nie wytrzymam, bo przygotowałam sie tylko na 2 dni czekania na twój test :D
Kciuki jutro!!!!
Ja teraz tak na powaznie bo to mi nie daje spokoju. Boli mnie ten jajnik w tym okresie strasznie ciezko mi chodzic. Nigdy tak nie mialam zeby mnoe z jednej strony bolalo. I ten okres taki dziwny... duzo krwi jak zwykle w drugi dzien ale taka czysta krew bez skrzepow. Martwi mnie to :(
Bez skrzepów to super. Mój gin mnie ostatnio pyta jaki był ostatni okres, czy były skrzepy. Było kilka. To znaczy ze nie trzymam diety, za dużo węglowodanów jem... takze czysta krew to idealnie! :)
Emzilka przepiękny przyrost bety !!!

Spark ja się nie przyznaje głośno ale dni płodne mam ;)

Co do paznokci to ja zrobiłam takie Zobacz załącznik 788471

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Super paznokcie!! Gdzie ta Ilonka przyjmuje?

Siwa, twoje reniferki urocze!!! :):) precyzyjna robota :)

A mnie tak kusi ten nie pęknięty pęcherzyk, 25x18 to taki całkiem całkiem i śluz jak trzeba wiec może spróbować? A z luteiną sie wstrzymać ? Czy zacząć od nowego cyklu? Jak sądzicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Działajcie dzisiaj a luteinę od jutra spokojnie :)
Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...
Dobrze ze jednak nie uciekasz :) trafiłaś teraz do fajnego gina, bedzie lepiej!!

Ufff... nadrobiłam wątek... moge juz iść spokojnie spać :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Matko nadrobić was to wyczyn :p

Wiem, że na pewno kogoś pominęłam, bo czytałam na telefonie i pomyślałam że zapamiętam i oczywiście zapomniałam :p

Evelinia chcesz już do zielonej? Sierpień też?
staraczki.png

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    80,2 KB · Wyświetleń: 423
Bertha, ja nigdy nie mam stałej 14 dniowej fazy:)
Nigdy nie miałam cyklu powyżej 28 dni. Teraz ostatnio to co 26-27 dni. Gdyby liczyć 14 dni od owulacji to ten cykl wyniósłby 30 dni - w co osobiście wątpię. Nigdy nie miałam takich długich.
Gdybam, że jestem jakieś 5 dni przed @, oceniam to po cyckach lejących :D Czyli faza L jakieś 12 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry