Mietowajagodka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś jest z ,lublina. Może polecicie ginekologa,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tu niestety masz rację...Nie martw się, będzie dobrze! Ja mam wizytę 29, też się martwię tym wszystkim, a odpowiedzi tak trudno otrzymać od tych lekarzy i nigdy nie wiadomo czy im można ufać do końca [emoji58]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
na drugie bedzie Wiktor cos Ty, cisza nic sie nie ruszaStaram się o tym nie myśleć by nie wykrakać, a to dopiero początek drogi
A ty jak tam pewnie siedzisz już jak na igłach ? Kurcze może Natan chce urodzić się w wigilię i mieć na drugie Adam
Czy mogę prosić przepis?Ja wlasnie pieke oszukane pierniczki (bez dojrzewania. Sa pyszne juz 3 rok robie ;-)
Ale to oblicz sobie datę owu - wiesz kiedy była - plus 14 dni. I to bedzie dzien @.Nie wiem pochrzanił mi się cykli nie wiem kiedy @ wypada Powinna być 25.12 ...ale owu się przesunęła i grom go wie
Wow, to testy robione z tego samego sika??Witaj nimitii nie to mój pierwszy raz
Fora zawsze podczytywalam skrycie
Na BabyBoom jakoś nabrałam odwagi
Dziewczyny zobaczcie jaka różnica w testach dziś robiłam , by zobaczyć jak na tych doz wyglądają kreski (te paskowe można o kant dupy) ja tu martwiłam się że tak mało widoczna ta kreska a tu takie coś! !!Zobacz załącznik 788452
A co to ArhD-? Ta literka D coś oznacza?Ja miałam Arh- a mąż Arh+ i nam z pierwszą dwójka dzieci poszło bardzo szybko. Teraz mam ArhD - i staraliśmy się 9 miesięcy. Nie sądzę i nigdy nie słyszałam żeby grupa krwi wpływała na płodność
Piękna! Bedzie chłopak bo przyrost ksiazkowo ok 100%Dziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
A u mnie na razie cisza. (musiałam was potrzymac w niepewności moim wywodem [emoji23] ) @ brak, nic nie boli, jedynie cyc przy macaniu [emoji1] Ale nie testuje, jeszcze wszystko w normalnie, cykle mam 29-31 dni, więc jak do piątku nic nie ruszy to wtedy. [emoji16]
A właśnie, testuje któraś? [emoji1]
Bez skrzepów to super. Mój gin mnie ostatnio pyta jaki był ostatni okres, czy były skrzepy. Było kilka. To znaczy ze nie trzymam diety, za dużo węglowodanów jem... takze czysta krew to idealnie!Ja teraz tak na powaznie bo to mi nie daje spokoju. Boli mnie ten jajnik w tym okresie strasznie ciezko mi chodzic. Nigdy tak nie mialam zeby mnoe z jednej strony bolalo. I ten okres taki dziwny... duzo krwi jak zwykle w drugi dzien ale taka czysta krew bez skrzepow. Martwi mnie to
Super paznokcie!! Gdzie ta Ilonka przyjmuje?Emzilka przepiękny przyrost bety !!!
Spark ja się nie przyznaje głośno ale dni płodne mam
Co do paznokci to ja zrobiłam takie Zobacz załącznik 788471
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie tak kusi ten nie pęknięty pęcherzyk, 25x18 to taki całkiem całkiem i śluz jak trzeba wiec może spróbować? A z luteiną sie wstrzymać ? Czy zacząć od nowego cyklu? Jak sądzicie ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze jednak nie uciekasz trafiłaś teraz do fajnego gina, bedzie lepiej!!Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...
To mój 8 cykl starań.Matko nadrobić was to wyczyn
Wiem, że na pewno kogoś pominęłam, bo czytałam na telefonie i pomyślałam że zapamiętam i oczywiście zapomniałam
Evelinia chcesz już do zielonej? Sierpień też?
Zobacz załącznik 788548