reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ storAnia dzięki, staram się myśleć pozytywnie
@ Emzilka doskonale Cię rozumiem, moja szefowa jak się dowiedziała, że będę się starać to powiedziała, że to nie może tak być ze ona jest po ślubie i bez dziecka, a ja nawet męża nie mam więc jak to?! No i zaszlysmy w podobnym czasie. Z tym, że ona kończy 3 miesiąc i wszystko jest ok, a ja poroniłam. Także ten...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was dziewczyny.Tak was podczytuje co jakiś czas ale produkcja jest ogromna i ciężko czasem was nadrobić:errr:nimitii piękne te twoje paznokcie:szok:super!!A u mnie wkoncu zauważyłam sluz przejrzysty i duzo to tak jak wcześniej gdy się nie starałam.odkąd się staram to jakoś go nie było..:dry:dziś mam 11 dc i teraz myślę czy to znaczy na dniach owulacja będzie?mam nadzieję ze w tym cyklu się uda;)

Dziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
Super beta ! :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ha, a ja się dzisiaj miło zaskoczyłam, bo weszłam na konto M sprawdzić, czy dostał wypłatę i okazało się, że przelali mu prawie 400zł więcej, bo ZUS w tym miesiącu kasy nie zdzierał, bo pobierają kasę do jakiegoś tam dochodu, a że go przekroczył, to w tym miesiącu wyjątkowo nie pobrali. Dla nas idealnie, bo płacimy za wynajem i kredyt za mieszkanie i w tym miesiącu mamy wyższe raty już, bo kolejna transza jest wypłacona. Od razu lepszy dzień [emoji4]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam was dziewczyny.Tak was podczytuje co jakiś czas ale produkcja jest ogromna i ciężko czasem was nadrobić:errr:nimitii piękne te twoje paznokcie:szok:super!!A u mnie wkoncu zauważyłam sluz przejrzysty i duzo to tak jak wcześniej gdy się nie starałam.odkąd się staram to jakoś go nie było..:dry:dziś mam 11 dc i teraz myślę czy to znaczy na dniach owulacja będzie?mam nadzieję ze w tym cyklu się uda;)
Trzymam kciuki za Ciebie, walczymy o to samo [emoji1]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak oglądam twój wykres to jest troszkę podobny do moich temperatur.. wszystko praktycznie w jednej linii i wcale nie miałaś 37 prawda?
A bolały cię jajniki?
W 7-8 dpo czułam mocno i w dzień i w nocy i takie szczypanie (pieczenie) w dole i piersi po bokach bolały jak kładłam się spać a gdzie mierzysz zawiasze temperaturę bo ja w ustach ;-) ;) temperatury rano nie miałam powyżej 37 ani razu ale w 24 dc zmierzył am wieczorem i miałam 37,14 :happy2:

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Melduję sie z wanny pełnej piany [emoji23] muszę jakoś ból głowy pokonać, dzisiaj zamarzyły mi się mielone i zalewajka [emoji7] [emoji173] więc muszę wygonic się do sklepu [emoji1] najgorzej ze po drodze apteka, będzie kusić... Ech.
Dziewczyny, piękne pazurki! Ja manualnie upośledzona, dumna jestem ze sam lakier udało mi się opanować [emoji23]
Trzymam kciuki za płodne śluzy i staranka!

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry