reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U to lipa :(. Przytulać. Za dwa dni dołączę. Ile dni masz cykle? Ja teraz 26.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Cykle mam 25-26 dni. Skrocily mi się po poronieniu.

Nie poddaję się. Z rana machnelam koleżance świąteczne pazurki. O takie
1482319954-1d1mld.jpeg

Teraz jadę na miasto. Może kupię sobie coś na poprawę humoru, chociaż znając życie wyjdę z torbą ciuchów dla mojego synka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cykle mam 25-26 dni. Skrocily mi się po poronieniu.

Nie poddaję się. Z rana machnelam koleżance świąteczne pazurki. O takie
1482319954-1d1mld.jpeg

Teraz jadę na miasto. Może kupię sobie coś na poprawę humoru, chociaż znając życie wyjdę z torbą ciuchów dla mojego synka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis ide na pazurki, ale ostatni raz :p Mikołaj kupił mi zestaw do hybrydy i bede sama sobi paskudzic :p

Ja dzis ide na pazurki, ale ostatni raz[emoji14]Mikołaj kupił mi zestaw do hybrydy i bede sama sobi paskudzic :p
Też chodziłam, do koleżanki, ale ostatni raz byłam w październiku, bo ciągle coś się z nimi działo. Kolor szybko robił się matowy, zaczęły coraz częściej odpryskiwac i odpadać. A szkoda...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Evelinia czy ty nie byłaś kiedyś na marcowych mamach?

Spark ja ciebie proszę liczę na ciebie babo ! :D :))))

Ja tu was siedzę i podczytuję apropos nie wiem czemu kilka stron się nie wyświetliło i widziałam tam jakaś panna się burzyła o co chodziło?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimii spokojnie spokojnie, w styczniu postaram się Cię nie zawieźć :p aaa i ja na Ciebie liczę jeszcze bardziej, staraj mi się tam ! :D

Też chodziłam, do koleżanki, ale ostatni raz byłam w październiku, bo ciągle coś się z nimi działo. Kolor szybko robił się matowy, zaczęły coraz częściej odpryskiwac i odpadać. A szkoda...

qdkkx1hpzei65q7s.png

A mi sie wzmocniły, ładne urosły i nic sie złego z nimi nie dzieje :) Moze miala jakies gorsze kosmetyki

reklama
Do góry