reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U to lipa :(. Przytulać. Za dwa dni dołączę. Ile dni masz cykle? Ja teraz 26.

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom
Cykle mam 25-26 dni. Skrocily mi się po poronieniu.

Nie poddaję się. Z rana machnelam koleżance świąteczne pazurki. O takie
1482319954-1d1mld.jpeg

Teraz jadę na miasto. Może kupię sobie coś na poprawę humoru, chociaż znając życie wyjdę z torbą ciuchów dla mojego synka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cykle mam 25-26 dni. Skrocily mi się po poronieniu.

Nie poddaję się. Z rana machnelam koleżance świąteczne pazurki. O takie
1482319954-1d1mld.jpeg

Teraz jadę na miasto. Może kupię sobie coś na poprawę humoru, chociaż znając życie wyjdę z torbą ciuchów dla mojego synka.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis ide na pazurki, ale ostatni raz :p Mikołaj kupił mi zestaw do hybrydy i bede sama sobi paskudzic :p

Ja dzis ide na pazurki, ale ostatni raz[emoji14]Mikołaj kupił mi zestaw do hybrydy i bede sama sobi paskudzic :p
Też chodziłam, do koleżanki, ale ostatni raz byłam w październiku, bo ciągle coś się z nimi działo. Kolor szybko robił się matowy, zaczęły coraz częściej odpryskiwac i odpadać. A szkoda...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Evelinia czy ty nie byłaś kiedyś na marcowych mamach?

Spark ja ciebie proszę liczę na ciebie babo ! :D :))))

Ja tu was siedzę i podczytuję apropos nie wiem czemu kilka stron się nie wyświetliło i widziałam tam jakaś panna się burzyła o co chodziło?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimii spokojnie spokojnie, w styczniu postaram się Cię nie zawieźć :p aaa i ja na Ciebie liczę jeszcze bardziej, staraj mi się tam ! :D

Też chodziłam, do koleżanki, ale ostatni raz byłam w październiku, bo ciągle coś się z nimi działo. Kolor szybko robił się matowy, zaczęły coraz częściej odpryskiwac i odpadać. A szkoda...

qdkkx1hpzei65q7s.png

A mi sie wzmocniły, ładne urosły i nic sie złego z nimi nie dzieje :) Moze miala jakies gorsze kosmetyki

reklama
Do góry