reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mikaduchna kochana moja jeszcze wczoraj tak się ucieszyłam twoją nowiną ale to... tak strasznie mi przykro :(

Queen_b juz w pl ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jeszcze nie ;-) wyjeżdżamy w piątek nas ranem. Albo w czwartek koło południa jeszcze okaże się ze M ma już czwartek wolny. Zolbaczyny ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O Boże... :( miałaś tak samo jak ja. Aż się płakać chce. Tylko, ze ja już pełna nadziei bo plamienie zniknęło po kilku dniach złapał mnie bol jakby mi ktoś sztylet wbił...
Musisz byc silna. Doskonale Cię rozumiem w tym momencie. Nie znam niestety odpowiedzi na pytanie: dlaczego. :(

Dziękuję Bulbasku. Jesteś Kochana. Ja też Ci bardzo współczułam, tym bardziej, że Ty czekasz na pierwsze Dzieciątko. Ja też nie wiem dlaczego - podejrzewam jedynie, że mogę mieć za niski poziom progesteronu - a jak jest za niski to ciąża się nie utrzyma, albo za wysokie TSH - moja niedoczynność + Hashimoto. Sama nie wiem co mam robić. Bo bardzo chciałam mieć trójkę dzieci, ale może organizm daje mi znać, że jest po prostu za słaby? Teraz tak cieszyłam się, że się udało, a jednocześnie od razu mnie rozłożyło, dostałam tzw"zimno" na ustach i to dwa jednocześnie. Wszystko to jest wynikiem osłabienia organizmu. Ja już miałam jedno poronienie, dwa lata po urodzeniu drugiego synka, zaszłam w ciążę (wtedy w ogóle nie wiedziałam, że już mam Hashi i niedoczynność). Zrobiłam betę w 5 tyg i wyszła mi 75. Byłam wtedy zmęczona (mając w domu 2 i 4 latka, którzy wciąż budzili się w nocy), w pracy też miałam nerwowy okres - mogłam zmienić stanowisko na lepsze i jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży czułam się taka skołowana. I wszystko zaraz się skończyło, a ja sobie wyrzucałam, że się nie wystarczająco mocno ucieszyłam i tak jak mi dano, tak szybko odebrano. Ale fakt był taki, że może wtedy byłam po prostu wycieńczona. Ale teraz czułam, że Chłopcy są już odchowani, w pracy jest ok, ja już odpoczęłam, więc te dwie kreski to była wielka radość i jednocześnie spokój, że teraz wszystko będzie dobrze, a wcale nie jest:( I to jest takie smutne, że ja myślę, że może to już po prostu mój wiek? Ale do cholery nie czuję się wcale na swoje lata i mi się trudno z tym pogodzić. Pójdę w czwartek do endokrynologa - akurat mam umówioną wizytę. Zapytam co on o tym sądzi.
Wybacz ten elaborat, ale musiałam się wygadać.
Tobie na pewno się uda - jesteś młoda i cale życie przed Tobą. Zobaczysz jakie to cudowne uczucie mieć w środku Małego Ludzika:) Będę mocno trzymała kciuki za Ciebie. I dobrze, że nie zwlekasz - bo często się zdarza, że Dziewczyny zachodzą w następnym cyklu po poronieniu. Oby i tak było w Twoim przypadku.Buziaki Kochany Bulbasku!:)

@Spark a tak jakoś milczę ;-) ale Was staram się czytać ! Grzecznie sobie odliczam czas do czerwca ;-) ale moje M i tak mecze [emoji51][emoji23] dziś 14dc narazie orzytukasy były 8,11,13 dc ;-) gdzieś się jakaś nadzieja tli ze a nóż widelec uda się naturalnie ;-) w każdym razie jestem w połowie 29cs. A jak u Ciebie kochana ?

Zafasolkowanym gratuluje !

To dobrze, męcz męcz :D i nadzieje trzeba mieć :D ja 32cs i 20dc, owu 14 dnia na 99 procent a ostanie przytulanki 12dc...zważając na wolne plemniory może być ciężko... ale jak już pisałam, są inne cykle :)

Mikaduchna kochana moja jeszcze wczoraj tak się ucieszyłam twoją nowiną ale to... tak strasznie mi przykro :(

Queen_b juz w pl ?

Dziękuję Nimiti, mi też jest bardzo smutno.. Cały czas miałam nadzieję, że to, że kreska mi zbladła na tym trzecim teście, to jest po prostu wina testu. Jeszcze dzisiaj mówiłam M, że czuję, że fasolka nadal tam jest..:(

Dziękuję Nimiti, mi też jest bardzo smutno.. Cały czas miałam nadzieję, że to, że kreska mi zbladła na tym trzecim teście, to jest po prostu wina testu. Jeszcze dzisiaj mówiłam M, że czuję, że fasolka nadal tam jest..:(
Ahhh jakie to przykre...:( kochana dużo sił dla Ciebie i męża!!

Windy91 a na kiedy masz termin @ kurde a mi się wydaje, że coś na rzeczy .
Teraz pozostaje czekać i zaciskać [emoji110][emoji110][emoji110]
Za 2 dni, 21... Dla takiej bety to niby hektar, ale już trochę ochłonęłam, nie będę się tak spinać przynajmniej. [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja dzwonie do lekarza, ze chce zrobic beta a baba sie mnie pyta Czy mam order od lekarza[emoji15] Ja jej, ze nie, wizyte mam jutro I chcialabym miec juz ze soba wynik. Powiedziala ze skoro mam wizyte jutro rano to od razu po niej zrobimy test z krwi. Tak mnie zatkalo ze nie wiedzialam co powiedziec [emoji43] kiedy bylam w pierwszej ciazy zaczynałam ja w Polsce i żadnego skierowania nie potrzebowałam, sama sobie zrobiłam dwa razy[emoji35] i potem juz wyjeżdżałam w połowie 7t do stanow. Także tutaj pierwszy raz jestem w ciazy od poczatku i takie numery?! Jestem wsciekla

Mnie to nie dziwi :p ja musialam isc do rodzinnego po skierowanie na bete bo prywatnie no chance.

reklama
[emoji22] [emoji22] [emoji22] [emoji22]

Do góry