reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Za 2 dni, 21... Dla takiej bety to niby hektar, ale już trochę ochłonęłam, nie będę się tak spinać przynajmniej. [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Windy ja tak samo 21 powinnam dostać @ nie wiem czy sens jest robić test jutro z rana czy poczekać do czwartku piątku. Tyle dobrego, że w domu testów nie mam i jak nie kupię po pracy to nie będzie kusilo ;-)

reklama
hej dziewczyny .Trochę zaniedbałam wizyty u Was ale jakoś nie mam ostatnio czasu.Starałam się was w miarę czytać regularnie;)gratuluję wszystkim którym się udało.bardzo się cieszę!!:-) :)ja jestem w 9 dc i zaczęłam intensywne staranka :ptrzymam kciuki za was wszystkie.chciałabym uzupełnić dane do tabelki bo niema tam zbyt wiele;)Judyta, lat 30,cykl 4,miesiączka przewidywana 07.01.2017, 2 dzieci(2 chłopców 8 lat i starszy 10,5 ) dzięki będę starała się w miarę często pisać pozdrawiam was

hej dziewczyny .Trochę zaniedbałam wizyty u Was ale jakoś nie mam ostatnio czasu.Starałam się was w miarę czytać regularnie;)gratuluję wszystkim którym się udało.bardzo się cieszę!!:-) :)ja jestem w 9 dc i zaczęłam intensywne staranka :ptrzymam kciuki za was wszystkie.chciałabym uzupełnić dane do tabelki bo niema tam zbyt wiele;)Judyta, lat 30,cykl 4,miesiączka przewidywana 07.01.2017, 2 dzieci(2 chłopców 8 lat i starszy 10,5 ) dzięki będę starała się w miarę często pisać pozdrawiam was
A my to jak odbicie [emoji3] jedynie wiek, mam 32 . Reszta to samo [emoji16]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

No i d.pa, jedna krecha... Jutro robić nie będę, powtórzę w dzień @ chyba... [emoji12]
1482171295-1d1mld.jpeg

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Boże, czytałam i czytałam to forum z takim napięciem! Ale może jak spróbujesz rano to jednak wynik będzie lepszy? :)

BTW. jakie testy Waszym zdaniem są najlepsze? Ja ostatnio próbowałam test strumieniowy Life z Superpharm, ma czułość 10. Ale może coś lepszego polecicie?

reklama
Yhy [emoji4] mam dwóch chłopaków. 11,5 i 8,5. Celuje na córkę [emoji6] 4 cykl.

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia a podziel sie jak celujesz w dziewuszke? Wiem ze przed owu przytulasy ale szczegóły, bo jakoś trudno uwierzyć ze te dwa trzy razy wystarczą dwa dni wczesniej [emoji848][emoji19]
Bo ja tez celuje w dziewczynkę [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry