reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Okres przyszedł wcześniej bo 17 ale ja dopiero teraz mam zamiar się starać albo za miesiąc bo czekałam na wyniki badań i jeszcze mąż ma zrobić badanie nasienia. Nie wiem czy teraz zacząć starania czy jeszcze przez miesiąc dietowac się i ćwiczyć aby insulina spadła?[emoji53]tak się zastanawiam bo chce być przygotowana aby wreszcie się udało bo nie wiem ile dam radę poronien jeszcze udzwignac[emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Martyska, a na jakim poziomie masz insuline?

reklama
A łykasz metforminę?
Ja insuline badam w poniedziałek. Schudłam od lutego 8 kg dieta i zmiana trybu życia. Od 1 kwietnia metka :-) A insulina 14,3...tydzień później 20 :-(
W lutym rok temu miałam insuline 14 a w marcu 16 dostałam metformine 750 xr i po roku miałam 10 i wzięłam się za siebie i od lutego schudłam 6 kilo wzięłam się za zdrowe odżywianie i ruch...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

I ja się witam :happy:

Dzień dobry! Idę dziś zrobić tsh a w sobotę mam wizytę. Wczoraj ciężko mi było z tą wiadomością od ortopedy . Zdenerwowałam się tak że bolało mnie w piersiach :( Znam przypadek że dziecko nie chodziło przez jakiś czas żeby podobna sprawa wróciła do normy . Mam nadzieję że tak źle nie będzie ...

I ja Witam poranną porą :)
U mnie wczoraj pojawiła się pierwsza @ po zabiegu, szybko ..ale to może i lepiej :) Ciekawe jakie będą te cykle po łyżeczkowaniu. Już widzę, że jest krótszy ... ciekawe czy taki zostanie reagularny już. Od zabiegu mija 25-26 dzień dopiero.
\Lecę się szykować do pracy :) Miłego dnia.

Nie denerwuj się na zaś , zobaczysz wszystko się ułoży. Trafisz na lekarza który tobą dobrze pokieruje .
Pamiętam jak mi dolegał ból w okolicy nadgarstka a że chodziłam wtedy do szkoły podstawowej to lekarze bez żadnych badań odsyłali mnie i kazali brać apap jak mnie boli (chyba myśleli że wymyslam ) i tak trwało to ok 2 lata aż w końcu trafiłam z mama na lekarke która zrobiła wszystkie badania i wysłała do przychodni reumatologicznej i okazało się że mam okołostawową osteoporoze kości..
i tak to z tymi lekarzami jest ..

reklama
I tak do 18 roku byłam pod opieka reumatologa dziecięcego a po 18 miałam iść juz u siebie do reumatologa ale jak poszłam po skierowanie do specjalisty i skierowanie na wyniki bo dawno nie miałam robionych wraz z wypisem że szpitala to lekarz nakrzyczal na mnie że nie mogę być w tym wieku chora i nie dostałam żadnego skierowania ... :rolleyes2:

Więc kochana nie martw się bo nawet jeżeli znajdziesz już dobrego lekarza to z czasem i tak znajdzie się taki "mądrzejszy" przygłup. :rolleyes2:

Do góry