Ja dzien, a właściwie wieczór przed testowaniem nie mogłam zasnąć bo tak mnie brzucho nawalal, stawiał sie tak jakoś. Bylam pewna ze @ nadciąga.
A tu rano tempka w gore[emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie Kochana, nie ma co sie denerwowac... Zrobisz najwyzej jutro... W Pl mozna prywatnie zrobic, tak jak ja dzis... U Was nie ma takich mozliwosci?
@Emzilka oby! Chociaż pewnie spanikuje jak zobaczę pozytyw [emoji1]
Dziewczyny, wysłałam B po test... Myślicie że mogę go zrobić jeszcze dzisiaj czy poczekać jednak do jutra... @ pojutrze, nie wiem czy z kolejnego sikańca coś wyjdzie.
Zrób dzisiaj bo nie zasniesz [emoji4] i my też [emoji4]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde, akurat siku mi sie zachcialo a B jeszcze nie ma, musze przeczekac moment krytyczny No zrobie, w sumie dzisiaj powinno cos juz powoli wychodzic jesli to to...
@cheebay , chyba nie wytrzymam do jutra... najwyzej jutro kupie drugi
No dobra, to czekam[emoji846]
Tylko wiesz ze jak coś to moze być taki cień cienia kompletny, jutro rano uważam ze na 99% powinno być wiadomo.
Jaki test kazałaś kupić?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Windy91 ja robiłam wieczorem w 25 dc na 28 i niczego nie dojrzałam a jak następnego dnia zrobiłam drugi to już ładnie wyszedł pozytyw . Wyciągnęłam test ten z wieczora a na nim też był cieńKurde, akurat siku mi sie zachcialo a B jeszcze nie ma, musze przeczekac moment krytyczny No zrobie, w sumie dzisiaj powinno cos juz powoli wychodzic jesli to to...
@cheebay , chyba nie wytrzymam do jutra... najwyzej jutro kupie drugi