reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@cheebay dziewczyny które mieszkają poza pl często mowia że właśnie bety nie mogą zrobić, tylko ze skierowaniem. Widać tutaj w końcu jakiś luksus. [emoji16] [emoji38]

A mnie brzuch zaczyna boleć jak na @... [emoji17] do tego jeszcze dziwnie piecze.... Ech, chyba jednak wstrzymam się z testem...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja dzien, a właściwie wieczór przed testowaniem nie mogłam zasnąć bo tak mnie brzucho nawalal, stawiał sie tak jakoś. Bylam pewna ze @ nadciąga.
A tu rano tempka w gore[emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spokojnie Kochana, nie ma co sie denerwowac... Zrobisz najwyzej jutro... W Pl mozna prywatnie zrobic, tak jak ja dzis... U Was nie ma takich mozliwosci?

Jak widac nie, ja z ubezp. Nie płace za badania krwi ale spytałam ja nawet czy jak zapłacę to mi zrobi. Nie, skierowanie musi byc[emoji35] No debile

@Emzilka oby! Chociaż pewnie spanikuje jak zobaczę pozytyw [emoji1]

Dziewczyny, wysłałam B po test... Myślicie że mogę go zrobić jeszcze dzisiaj czy poczekać jednak do jutra... @ pojutrze, nie wiem czy z kolejnego sikańca coś wyjdzie.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Zrobiłabym rano Windy. Wiem ze nie mozesz sie doczekać, ale to wciąż przed terminem @ a w porannym moczu masz największe stężenie jakby co. U mnie tez taka bledziocha jakby była, ten digital tez troche myślał.
Wczoraj wieczorem siknelam, po całym dniu picia i jedzenia, a ze juz po terminie @ to od razu wyszedl

Zrób dzisiaj bo nie zasniesz [emoji4] i my też [emoji4]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, akurat siku mi sie zachcialo a B jeszcze nie ma, musze przeczekac moment krytyczny :D No zrobie, w sumie dzisiaj powinno cos juz powoli wychodzic jesli to to... :p

@cheebay , chyba nie wytrzymam do jutra... najwyzej jutro kupie drugi :D

Kurde, akurat siku mi sie zachcialo a B jeszcze nie ma, musze przeczekac moment krytyczny :D No zrobie, w sumie dzisiaj powinno cos juz powoli wychodzic jesli to to... :p

No dobra, to czekam[emoji846]
Tylko wiesz ze jak coś to moze być taki cień cienia kompletny, jutro rano uważam ze na 99% powinno być wiadomo.
Jaki test kazałaś kupić?

No dobra, to czekam[emoji846]
Tylko wiesz ze jak coś to moze być taki cień cienia kompletny, jutro rano uważam ze na 99% powinno być wiadomo.
Jaki test kazałaś kupić?

wiem, wiem, zdaje sobie z tego sprawe. o ile jakikolwiek cien bedzie :p W aptece kupuje tylko nordtest, ma czułość 10, wiec powienien pokazac... no ale nie ma co gdybac, trzeba czekac az B wróci :D

Windy91 ja robiłam wieczorem w 25 dc na 28 i niczego nie dojrzałam a jak następnego dnia zrobiłam drugi to już ładnie wyszedł pozytyw . Wyciągnęłam test ten z wieczora a na nim też był cień :D

reklama
Do góry