reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. Ja tu siedzę jak komandos w przyczajce [emoji23] nie odzywam się ale czytam i doskonale wiem co u Was.

Zafasolkowanym gratuluję ogromnie [emoji7]

Ciężki czas za mną. Mały przyniósł że szkoły wirusa grypy zoladkowej i pochorowalismy się wszyscy. Najpierw on, potem M. A na końcu ja. Na szczęście już jest lepiej. Mam tylko nadzieję że nie zaszkodzil ten wirus w ewentualnym zagniezdzeniu fasolki.
Dziś mi się śniło że dostałam @ a czytając sen odwrotnie... jest nadzieja. Kilka dni temu miałam na papierze sporo śluzu takiego kawa z mlekiem. Pierwszy raz zauważyłam coś takiego u mnie. No nic do testowania jeszcze 2 dni. Testu jeszcze nie kupiłam co by nie kusilo. Buziaki

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa trzymam mocno kciukasy za prezencik pod choinkę [emoji109][emoji109][emoji109][emoji109][emoji6][emoji6][emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Dziewczyny jak przygotowania do świat? :p
1482145537-1d1mld.jpeg

U nas tak :-)
Dla młodego prezent mamy, ja dla M mam, dzisiaj lub jutro jedziemy po resztę prezentów dla pozostałych dzieciaków i tyle. Paszteciki robiłam wcześniej i zamrozilam, uszka, pierogi też mamy, w sobotę rano zrobię łososia a w piątek tarte Bounty :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ehh...
Bede wdzieczna za uaktualnienie tabelki.

Kolejny termin 18 stycznia, 2cs

:(((((((((((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To będziemy na podobnym stadium. Ja w sobotę odstawilam dupka i czekam na @. Potem 11-12 dzień cyklu lecę do innej ginki z polecenia, która odrazu daje wspomagacze, a nie każe czekać jak ta moja. Zobaczymy może coś ruszy. Chociaż atmosfera między mną, a K. jest naprawdę napięta i w sumie nie wiem sama czy to jest dobry okres na staranie o bąbla. Psycholog dopiero na koniec stycznia umówiony także może być ciężko. [emoji45] straszna jest dla mnie końcówka tego roku, dawno nie było aż tak zle

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

1482145537-1d1mld.jpeg

U nas tak :-)
Dla młodego prezent mamy, ja dla M mam, dzisiaj lub jutro jedziemy po resztę prezentów dla pozostałych dzieciaków i tyle. Paszteciki robiłam wcześniej i zamrozilam, uszka, pierogi też mamy, w sobotę rano zrobię łososia a w piątek tarte Bounty :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Jaka śliczna choinka :-)
Ja mam wolne od środy może wtedy coś podziałać. Chociaż jesteśmy tu tylko ja i mój mąż. Mieszkamy za granicą i ciężko jest dostać urlop na święta jak nie z jednej strony to z drugiej :-(

To będziemy na podobnym stadium. Ja w sobotę odstawilam dupka i czekam na @. Potem 11-12 dzień cyklu lecę do innej ginki z polecenia, która odrazu daje wspomagacze, a nie każe czekać jak ta moja. Zobaczymy może coś ruszy. Chociaż atmosfera między mną, a K. jest naprawdę napięta i w sumie nie wiem sama czy to jest dobry okres na staranie o bąbla. Psycholog dopiero na koniec stycznia umówiony także może być ciężko. [emoji45] straszna jest dla mnie końcówka tego roku, dawno nie było aż tak zle

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A co się dzieje między Wami?

qdkkx1hpzei65q7s.png

A co to za święta jak w weekend wypadają? ;)
u mnie swieta kojarza sie z duzym "zapier**dolem'' w pracy. Tak dla przypomnienia pracuje w cukierni( wymarzona praca) . wiec te swieta tak nie ciesza jak kiedys.. człowiek jest strasznie zmeczony. najgorsi klienci - tacy wkurzający.. albo kupuja wszystko na ostatnia chwile..

reklama
Oj tak...

Mnie obecnie spóźnia się @ już 8 dni, od baaardzo, baaaardzo dawna tak nie miałam. Nic w tym cyklu się nie wydarzyło (stres, choroba, zmiana diety itp) co mogłoby spowodować jej opóźnienie. Już przeszłam przez wszystkie możliwe urojenia ciążowe, ale test pokazuje wynik negatywny. Czekam cierpliwie, aż nadejdzie... I mam tylko nadzieję, że to nie jakieś inne paskudztwo hormonalne się przyplątało teraz... jest to coś czego najmniej bym chciała teraz :(

Dokladnie rok temu miałam cykl ktory miał 45 dni, kolejny 39, a jeszcze kolejny juz był normalny :p tez wszystkie testy negatywne, trzeba czekac niestety... albo do gin na wywołanie @.

Ehh...
Bede wdzieczna za uaktualnienie tabelki.

Kolejny termin 18 stycznia, 2cs

:(((((((((((((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

AAAAAAA!!!! :( :( :( :( :( :( Niech ten rok cholera weźmie.... Tule Paraplu :* :( Trzymaj sie misiaku.

@siwa84 dobrze ze w koncu wylazłaś z krzaków, witamy ponownie, haha :D

@Luxuorius och! ja sie młodego doczekac nie moge, co dopiero ty :D

@Lanvin ja testuje w sródę, jakos na razie mi sie nie spieszy... w podbrzuszu cos tam czasem zakłuje, cycki siedzą cicho, ani drgną... Moze delikatnie zabolą jak zaczne je macac, ale czy to przez hormony czy przez to ze wkladam im do połowy łapę - nie wiem :D :D :D

Do góry