bertha
Fanka BB :)
Poprosze o uzupelnienie daty @ na 11.01. i cykl starań 33.No i tabeleczka
Zobacz załącznik 787999
Mi gin da od razu jak przyjde z pozytywnym testem, przez wczesniejsze poronienie. No chyba ze nie bede chciala..Dziołszki, a od którego tygodnia ciązy gin daje zwolnienie?
Wiem, że ciąza nie choroba i na poczatku zapierała się, że bede pracować jak najdłużej się da... Ale poporonieniu troche zmieniłam tor myślenia, zwłaszcza u mnie w pracy gdzie atmosfera nie sprzyja i ogólnie ciężko jest
Jutro ide do wujka, rodzinnego lekarza po zwolnienie.... troche ze względu na przeziebienie silne, troche ze względu na ciaze... ale nie wiem jak to rozegrac do konca
tak jest, zgłasza sie dinozaur Berthozaurus! Starania od 2014 o pierwsze dzidzioZgłasza się kolejna staraczka nie martw się Nessi, jeszcze zostało kilka dinozaurów
Pewnie bedziesz miala krótszy cykl po prostu. 11dc+14 = 25 dniowy.Jeszcze nas chyba zostało kilka sztuk :-) damy kurde radę co nie No w końcu musi sie udać :-)
Dzisiaj 11dc lekarz kazał sie starać co 2dni i dzisiaj było mizi :-) i 2dni temu,
Ale żeby owu przy cyklach 28 dniowych była w 11 dc Hmm
To znaczy, ze co cykl mam chyba inaczej :-) jajco 19mm było w 9dc
tic tak tic takhej, w nocy wyladowalam w szpitalu ze skurczami co 10 minut, jedno ktg, usg, kolejne ktg i cisza, skurcze ustaly, wrocilam wlasnie do domu
spoko, na śpiocha, byle zadziałaćTragedia..u mnie dziś wieczorem miała być romantica...a ja Gil po pachy...świece kolacja przytulasy...w końcu 13dc...i co teraz...z glutem i gorączką
Buuuu dla wszystkich wrednych @ które przyszły w ostatnich dniach!! i powodzenia w nowych cyklach dziewczyny!