Ale się nie załamuj za rok może bedziecie w 3Dokładnie tak we dwójkę tylko tak mało świątecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale się nie załamuj za rok może bedziecie w 3Dokładnie tak we dwójkę tylko tak mało świątecznie
Ja mam ostatnio mega doła, jeszcze po tym zdiagnozowaniu pcos to już w ogóle. Nie mogę sobie poradzić za bardzo, a K. jest taki, że wszystko będzie dobrze itd, żebyśmy żyli normalnie. Ja nawet za bardzo nie mam ochoty na seks więc jest ogólnie narastająca frustracja...pierwszy raz odkąd jesteśmy razem w ogóle się klocimy i to tak często. Właściwie każde słowo może doprowadzić do wybuchu.A co się dzieje między Wami?
Poprosze o uzupelnienie daty @ na 11.01. i cykl starań 33.
!
Bertha trzymam kciuki, a nóż widelec się uda [emoji6]Dokładnie takie rozwiązania chcialam proponowac albo na stojąco przy ścianie..
A u mnie co, 6dc, biore clo w tym cyklu, ale monitoringu juz nie bede miec, bo zaraz wyjezdzam na swieta, takze naturalnie sie staramy, obstawimy 12, 14, 16 i 18dc przytulankami i tyle. Odpuscilam w tym miesiacu mierzenie temperatury.
Bardzo chcialabym Ci na urodziny podarować zdjęcie swojego pozytywnego testu11 stycznia- moje urodziny!! Oby małpisko nie przypełzło!!!
Jak będziemy w 3 za rok to jedziemy do Polski bo mojemu mezowi łatwiej wziąć urlop na święta a ja bym była na macierzyńskim- bajka by była :-)Ale się nie załamuj za rok może bedziecie w 3
pierwsze 1,5 roku to bez spiny, na zasadzie jak sie uda to sie uda. W zasadzie nawet dokładnie nie pamiętam w ktorym miesiącu podjelismy decyzje, że ok, przestajemy sie zabezpieczac i jak sie uda to fajnie... dlatego tak przyjmuje umownie 1,5 roku (18 cykli). Udalo sie po 1,5 roku ale na krótko.bertha 33 cs barrrrrdzo długo
trzeba wierzyc w te "bajki"Jak
Jak będziemy w 3 za rok to jedziemy do Polski bo mojemu mezowi łatwiej wziąć urlop na święta a ja bym była na macierzyńskim- bajka by była :-)
A lekarze co mówią?pierwsze 1,5 roku to bez spiny, na zasadzie jak sie uda to sie uda. W zasadzie nawet dokładnie nie pamiętam w ktorym miesiącu podjelismy decyzje, że ok, przestajemy sie zabezpieczac i jak sie uda to fajnie... dlatego tak przyjmuje umownie 1,5 roku (18 cykli). Udalo sie po 1,5 roku ale na krótko.
A po zabiegu leci juz 15 cykl.