reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A chodzisz do gina prywatnie? Może spróbuj skonsultować się z innym ginem?

qdkkx1hpzei65q7s.png
Prywatnie, przy pierwszej ciąży gdy mialam w 9 tygodniu krwotok a mój lekarz olal delikatnie mówiąc ze może cos tam żyje to wtedy ona bardzo mi pomagała w szpitalu prowadziła cala ciążę nawet na poród przyjechała specjalnie i po myslalam ze druga ciążę tez bym chciała żeby ona prowadziła i po tym jak się nie udało poszlam do niej ale niewiem czy nie e spróbować u kogoś innego.

reklama
Dziewczyny ja zwariuje z tymi testami owu. Wczoraj pojawiła sie kreska słaba, a dziś jest jeszcze słabsza to owu była ? Nie była ? O co kaman?
bb2cc60c50d02f478b49c433e2970fd0.jpg
to z dzisiaj
80227627ffeb7175de6fa2a346259e45.jpg
a to wczorajsze
Jaka Wasza interpretacja? [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z tymi cholernymi testami nie mogę dogadać...ale jak widzę nie jestem sama ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie dziś 20dc, nie wiem czy owu miałam, czy nie. Wszystko okaże się koło sylwestra... Mam małą nadzieję, że może sylwestra w tym roku spędzę na trzeźwo, ale zobaczymy...

Windy, Paraplu, dziś czy jutro testujecie? Termin @ chyba macie na jutro??

qdkkx1hpzei65q7s.png
U mnie też 20 dc, ale jestem pewna, że owu była :) kciuki

U mnie też 20 dc, ale jestem pewna, że owu była :) kciuki
O, a kiedy będziesz testować??

Ja nie wiem jak u mnie owu, od 15 dc miałam plamienia 3 dni, w zeszłym cyklu gin mówił, że prawdopodobnie okoloowulacyjne, ale @ przyszła 2,5 tygodnia po spodziewanym terminie... Czy to możliwe, żeby owu była później kolejny raz? Odstawiłam wtedy anty...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
To był mój pierwszy i ostatni raz bo stresuje sie bez sensu i siedzę i rozkminiam a to bez sensu !!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też by mi pewnie psycha siadła, dlatego wolę nie wiedzieć :-) póki co nie nastawiam się, bo moje ciało płata mi figle... Tydzień temu jajnicor trochę bolał, ale to może z godzinę przed snem, później nie wiem, bo spalam, dzisiaj rano też mnie kłulo. Co lżej na głowie, to może łatwiej zajść :-) przykładem jest Mikaduchna, pamiętam jak miesiąc temu była przekonana, że nic z tego nie będę, a tu proszę... :-) trochę człowiek odpuści i się udaje :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry