reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cholera [emoji17] trzymam kciuki za nowy rok! [emoji110]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Wiem ze macie racje ale jak tak ze się ma nadzieje i pragnie dziecka a ktoś cie sprowadza do pionu bo male szanse. Dodam ze kiedyś pisalam tu o ths miałam wtedy cos ponad 3 i dziewczyny na tym forum mówiły ze mogę mieć problemy no i chyba to było przyczyna tego ze ok 2 miesięcy temu po pozytywnym teście dostalam @ a kreska juz dwa dni przed @ była wyraźną byłam wtedy u giną i poprosilam o euthyrox moze . zła byłam ze musialam się prosić bo ginekolog twierdził ze ths 3.18 to norma. Teraz mam 1.18 i czuje się jakby lepiej i starać się będę dalej żałuje tylko ze Tule czekalam o starania o drugie dziecko.powiem ze to forum i wy dziewczyny dużo dajecie i pomagacie innym

Hej dziewczyny podczytuje was choć nie pisze prawie wcale. Gratuluje wszystkim którym się udało pozostałym życzę dwóch pozytywnych kreseczek. Ja jestem powoli tym wszystkim załamana w sobotę giną mi powiedziała ze skoro mam juz 31 lat to trochę późno i ze może być ciezko. Ale postaramy się przyspieszyć to wszystko.przepraszam ze smece

Więc jesteśmy w tym samym wieku... co to ma być? Phi... Wiek to błachostka... i tym się nie martw wcale...teraz czasy takie że większość kobiet decyduje się przed lub po 30tce na dziecko ..i udaje się..Nie daj sobie wmawiać.

reklama
Więc jesteśmy w tym samym wieku... co to ma być? Phi... Wiek to błachostka... i tym się nie martw wcale...teraz czasy takie że większość kobiet decyduje się przed lub po 30tce na dziecko ..i udaje się..Nie daj sobie wmawiać.
Wiem wiem ale jak w piątek uslyszalam ze 31 lat jak mam to owulacji juz mogę nie miec i takie tam no ale musiał się wygadac

Do góry