reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Najgorsze jest właśnie kiedy podświadomość zaczyna nam płatać figle i wszystko wydaje się być inne niż powinno!

Ja już od ponad tygodnia wkręcam sobie filmy, że może się udało, choć rozsądek i nauka mówi że na pewno nie :p
Ja tak miałam w październiku... Mimo, że miałam jeszcze plastry anty. W połowie cyklu plaster mi się odkleił i jakiś czas nie miałam, bo nie zauważyłam, akurat w środku cyklu. Byłam wręcz przekonana, że jestem w ciąży, bo anty nie zadziałała jak powinna, wszystkie znaki na niebie mi to potwierdzały. Uczucie mrowienia w podbrzuszu, ból w podbrzuszu w czasie możliwej implantacji, taki jak miałam w poprzedniej ciąży, mocno widoczne żyły na biuście, odrzuciło mnie od kawy...ale okazało się, że to tylko moja wyobraźnia, od tamtego czasu już nic takiego mi się nie powtórzyło. Także głowa może wiele...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja tak miałam w październiku... Mimo, że miałam jeszcze plastry anty. W połowie cyklu plaster mi się odkleił i jakiś czas nie miałam, bo nie zauważyłam, akurat w środku cyklu. Byłam wręcz przekonana, że jestem w ciąży, bo anty nie zadziałała jak powinna, wszystkie znaki na niebie mi to potwierdzały. Uczucie mrowienia w podbrzuszu, ból w podbrzuszu w czasie możliwej implantacji, taki jak miałam w poprzedniej ciąży, mocno widoczne żyły na biuście, odrzuciło mnie od kawy...ale okazało się, że to tylko moja wyobraźnia, od tamtego czasu już nic takiego mi się nie powtórzyło. Także głowa może wiele...

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj tak...

Mnie obecnie spóźnia się @ już 8 dni, od baaardzo, baaaardzo dawna tak nie miałam. Nic w tym cyklu się nie wydarzyło (stres, choroba, zmiana diety itp) co mogłoby spowodować jej opóźnienie. Już przeszłam przez wszystkie możliwe urojenia ciążowe, ale test pokazuje wynik negatywny. Czekam cierpliwie, aż nadejdzie... I mam tylko nadzieję, że to nie jakieś inne paskudztwo hormonalne się przyplątało teraz... jest to coś czego najmniej bym chciała teraz :(

No
A jaką masz dietę? Ja muszę odstawić chociaż trochę słodycze, bo przeginam ostatnio, co zresztą zaczęło być widać. Ale co tu zrobić, jak święta idą :-(

qdkkx1hpzei65q7s.png
No właśnie co to za dieta? :>

Ja od 2 lata jem 6 posiłków dziennie :) i dzięki temu schudłam 17 kg! Nigdy nie sądziłam, że im więcej (oczywiście też zdrowo) jem, to będę chudsza :p

O matko padam na twarz. Zakupy przedswiateczne mnie wykonczyly, teraz skonczylam pakowanie [emoji33] Jutro kolejne zakupy i do zapakowania jeszcze 19 prezentow [emoji33][emoji33][emoji33]
96f45f4ef0366577381cdc9105400d4f.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak tradycyjnie pakuje prezenty. Nigdy nie podarowałam nic w torebkach :) zawsze papier wstążka :)
Niestety znów 1 kreska :(
Czyli czeka nas 10 cykl starań....
A trzymałam kciuki :(

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry