witaj róza_21 widze ze ty "świeza" w staraniach jestesJa mam 21 lat, 0 dzieci i od listopada zaczynamy starania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj róza_21 widze ze ty "świeza" w staraniach jestesJa mam 21 lat, 0 dzieci i od listopada zaczynamy starania
kazdy ma chwile słabosciA dziękujęobym wytwała bo niestety miewam chwile słabości
![]()
Ja tak miałam w październiku... Mimo, że miałam jeszcze plastry anty. W połowie cyklu plaster mi się odkleił i jakiś czas nie miałam, bo nie zauważyłam, akurat w środku cyklu. Byłam wręcz przekonana, że jestem w ciąży, bo anty nie zadziałała jak powinna, wszystkie znaki na niebie mi to potwierdzały. Uczucie mrowienia w podbrzuszu, ból w podbrzuszu w czasie możliwej implantacji, taki jak miałam w poprzedniej ciąży, mocno widoczne żyły na biuście, odrzuciło mnie od kawy...ale okazało się, że to tylko moja wyobraźnia, od tamtego czasu już nic takiego mi się nie powtórzyło. Także głowa może wiele...Najgorsze jest właśnie kiedy podświadomość zaczyna nam płatać figle i wszystko wydaje się być inne niż powinno!
Ja już od ponad tygodnia wkręcam sobie filmy, że może się udało, choć rozsądek i nauka mówi że na pewno nie![]()
A jaką masz dietę? Ja muszę odstawić chociaż trochę słodycze, bo przeginam ostatnio, co zresztą zaczęło być widać. Ale co tu zrobić, jak święta idą :-(A dziękujęobym wytwała bo niestety miewam chwile słabości
![]()
11 dni to długo juz nadzieja była a tu dupa blada..
Oj tak...Ja tak miałam w październiku... Mimo, że miałam jeszcze plastry anty. W połowie cyklu plaster mi się odkleił i jakiś czas nie miałam, bo nie zauważyłam, akurat w środku cyklu. Byłam wręcz przekonana, że jestem w ciąży, bo anty nie zadziałała jak powinna, wszystkie znaki na niebie mi to potwierdzały. Uczucie mrowienia w podbrzuszu, ból w podbrzuszu w czasie możliwej implantacji, taki jak miałam w poprzedniej ciąży, mocno widoczne żyły na biuście, odrzuciło mnie od kawy...ale okazało się, że to tylko moja wyobraźnia, od tamtego czasu już nic takiego mi się nie powtórzyło. Także głowa może wiele...
![]()
11 dni to długo juz nadzieja była a tu dupa blada..![]()
No właśnie co to za dieta? :>A jaką masz dietę? Ja muszę odstawić chociaż trochę słodycze, bo przeginam ostatnio, co zresztą zaczęło być widać. Ale co tu zrobić, jak święta idą :-(
![]()
Ja też tak tradycyjnie pakuje prezenty. Nigdy nie podarowałam nic w torebkachO matko padam na twarz. Zakupy przedswiateczne mnie wykonczyly, teraz skonczylam pakowanie [emoji33] Jutro kolejne zakupy i do zapakowania jeszcze 19 prezentow [emoji33][emoji33][emoji33]
![]()
A trzymałam kciukiNiestety znów 1 kreska
Czyli czeka nas 10 cykl starań....
Ja mam 5 posiłków.No
No właśnie co to za dieta? :>
Ja od 2 lata jem 6 posiłków dzienniei dzięki temu schudłam 17 kg! Nigdy nie sądziłam, że im więcej (oczywiście też zdrowo) jem, to będę chudsza
![]()