Mietowajagodka
Fanka BB :)
Przez forum to zamiast wirusami to.ciąża zarazmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, tak jest możliwość, że jeśli wydłużył Ci się cykl to płodne były później, to bardzo prawdopodobne.Hej Dziewczyny, mogę dołączyć?
Czy któraś z Was spotkała się z sytuacją opóźnionej owulacji? Ewentualnie czy w przypadku spozniającej się @, dni plodne również się opóźniają?
Rozrabialiśmy z mężem w 28 dc, dzień przed spodziewaną @, ale ta jednak 8 dni się spóźnia. Normalnie cykle mam 28 - 30 dni.
Robiłam test strumienuowy 6 dni po ale wyszedł negatywny, wiec z poprzednich razów nie udało się a po ostatnim za wcześnie na wiarygodny wynik - jak sądzę.
Zastanawiam się więc czy jest szansa; że względu na wydłużny cykl przesunęły się tez dni plodne?
Paraplu a Ty to do wojska wysyłasz, czy może dla staraczek ?O matko padam na twarz. Zakupy przedswiateczne mnie wykonczyly, teraz skonczylam pakowanie [emoji33] Jutro kolejne zakupy i do zapakowania jeszcze 19 prezentow [emoji33][emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No były, były były 11, 13, 15, 17 i tak dla pewności 18 Tylko martwi mnie tak blada druga kreska Może rzut LH był zbyt mały i jajko nie pękło masakra....Jak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka?
@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze
@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*
Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa.
Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac?
Moj lekarz powiedzial ze testami owu nie ma co sie sugerowac bo nie sa miarodajne na 100%Kurcze, to dziwne. Skoro lekarzem się na tym opierają to powinny wskazywać dobrze...
Ja dostalam po 3 dniach.. Ogolnie chyba 2 do 5 dni chybaDziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom