reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez tu jestem, chociaz wy tyle piszecie ze nie wiem czy was ogarne ;)

U mnie 6dc, cykle ok 40dniowe wiec faktyczne starania dopiero po nowym roku;)

Mam juz syna z wrzesnia 2014 i jedna strate z 8tc za soba:(

Trzymam kciuki za wszystkie testujace! !

reklama
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?

Jak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka? :D

@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze :eek:

@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*

Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa. :p

Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac? :D

Jak dla mnie 17dc cos sie działo, skoro potem biel. Były staranka? :D

@cheebay zyje, zyje.. Mało dzisiaj ogarniam bo tak mi łeb pęka ze szkoda gadac. Do tego oczy ledwo moge otworzyc i jakies spanie mnie od 20.00 bierze :eek:

@Docia1975 niech szlag weźmie ten rok, nowy zacznie sie na pewno pozytywnie! :*

Ja nie robie teraz testu poki @ sie nie spozni, jakis spokoj wewnętrzny mnie ogarnął jak w zeszłym cyklu... Wiec pewnie dupa. :p

Kto jutro testuje, czego sie moge z rana spodziewac? :D
Ja rano testuje :) stresik jest :p

Dziewczynki, a czy może mi któraś podpowiedzieć po jakim czasie od odstawienia dupka można spodziewać się @? Pierwszy raz jestem na wywołaniu więc niebardzo ogarniam

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czerpie energię od takich fighterek jak Ty :) Twój upór musi być nagrodzony :*

Mąż mi się udał. Naprawdę :)
Każda z nas jest fighterką, nawet jak czasem musi chwilę odpocząć... ważne, żeby się podnieść i dalej walczyć o marzenia :) Ja dawno nie upadałam i oby tak zostało, widziałam, że to nic mi nie daje, więc głowa do góry i jedziemy dalej... :) Bulbasek jak się ma takiego faceta i takie oparcie to jeszcze bardziej chce się mieć taki mały cud... Będzie świetnym ojcem coś czuję... ;)

Do góry