reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek, powodzenia!!
Spark, jestes niesamowita[emoji15][emoji106]
Ktory masz dc? Przepraszam, jesli juz pytalam, nie moge spamietac takich dat[emoji4]

Windy,Paraplu, helooo? Gdzie jestescie, jak sie macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię Ci się, sama często się tu gubię i pytam po 100 razy dziewczyn :p 19 dc dzisiaj ;)

reklama
@Spark podziwiam!!! Ja bym już dawno odpuściła pewnie. You're my Hero [emoji123][emoji123][emoji123]
@ Docia [emoji20], przykro, tule!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej ej, bez takich mi tu ! My nie możemy odpuścić nawet, jeśli starania będą trwały 50 lat ! ( No dobra, zapominam, że jest coś takiego jak menopauza) . No to walczymy do menopauzy :D Taki jest plan ... :D

Dziewczyny jak zrobie betę jutro w pon, to kiedy najlepiej nastepna i ile razy powtórzyć?
Ehhh, testy wyszły pozytywne ale sie stresuje tym badaniem z krwi bardzo[emoji51]

Tak jak dziewczyny pisały co 2/3 dni się powtarza. Ja robiłam betę 3 razy.
U mnie... 14 dc... od 3 dni bawię się testami owulacyjnymi i kompletnie nie wiem co to oznacza... masakra, pomocy. Czy to oznacza, że owu nie było?
Wg mnie była 17 dc
Ja rano testuje :) stresik jest :p
Trzymam kciukasy

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Docia przykro mi :(

Emzilka gratuluję! Tak samo
Cheebay ps betę rób co 2 dni tak mi mój ginekolog zalecał co.2/3 dni żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta.

Co tam u was dziewczyny Bulbasek Bertha ? StorAnia Spark ?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nimiiiiii a co u Ciebie ? Pisz kobieto ! :) U mnie ok, właśnie robię własnoręcznie album do moich byłych podopiecznych, dzwoniły wczoraj z płaczem, że ich nie odwiedzam, a więc jutro jadę :D Razem z albumem ze zdjęciami robionymi przez 1.5 roku mojej pracy ! :D

Ej ej, bez takich mi tu ! My nie możemy odpuścić nawet, jeśli starania będą trwały 50 lat ! ( No dobra, zapominam, że jest coś takiego jak menopauza) . No to walczymy do menopauzy :D Taki jest plan ... :D

Taa a Dzanet Dzekson to niby jeszcze przed menopauza byla i zaszla naturalne? [emoji12] menopauza to jak widac zabde ograniczenie [emoji23] walczymy do smierci [emoji123][emoji123][emoji123]

Taa a Dzanet Dzekson to niby jeszcze przed menopauza byla i zaszla naturalne? [emoji12] menopauza to jak widac zabde ograniczenie [emoji23] walczymy do smierci [emoji123][emoji123][emoji123]

Liczyłam 50 lat od teraz, także wiesz, mając76 to mój "pytong" mający wtedy 84 będzie na wymarciu :D a raczej żaden w sile wieku się na mnie nie rzuci... :D

Nimiiiiii a co u Ciebie ? Pisz kobieto ! :) U mnie ok, właśnie robię własnoręcznie album do moich byłych podopiecznych, dzwoniły wczoraj z płaczem, że ich nie odwiedzam, a więc jutro jadę :D Razem z albumem ze zdjęciami robionymi przez 1.5 roku mojej pracy ! :D
Co to za podopieczne masz ?
U mnie wszyscy przeziębieni jedni juz pi inni w trakcie albo na początku.
Od stycznia biorę się za siebie załatwię sobie operacje na przepuklinę i wracam do odchudzania :) także roboty rok mnie czeka ;)

reklama
Co to za podopieczne masz ?
U mnie wszyscy przeziębieni jedni juz pi inni w trakcie albo na początku.
Od stycznia biorę się za siebie załatwię sobie operacje na przepuklinę i wracam do odchudzania :) także roboty rok mnie czeka ;)

Dzieciaczki ( opiekunka dziecięca ) ;) No to faktycznie niezły rok się zapowiada, ale to dobrze, zadbaj o zdrówko :D Kurde te przeziębienia to jakaś masakra, mam czasem wrażenie, że my przez forum się normalnie zarażamy, wszędzie bakterYje :p

Do góry