Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak na Swieta dostane prezentLuxi zajrzałam tu na chwilkę i co ja widzę??? Będzie dzidzia
Cudownie, gratuluję naprawdę się cieszę
super, ze sie odzywaszMiłego popołudnia ♡
Ja w domu , obiad się gotuje i czekam na M jak wróci ze szkoły. Potem mamy wizytę u ortopedy
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
pozabijajO rany. A ja dzis mam w pracy jeden z tych dni kiedy wszyscy cos chca i najlepiej na wczoraj...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tak na Swieta dostane prezent
dziękuję bardzo, tez się cieszeNo to Kochana życzę lekkiej, bezproblemowej ciąży i zdrowego maluszka, ale super!
dziękujęCześć Dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze? Prawie dwa tygodnie nie pisałam, bo utonęłam w pracy i teraz nie jestem w stanie nadrobić ponad 150 stron
Ale co ja widzę!!!
Są II kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ, gratuluję serdecznie! Cudowna wiadomość! : )