reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dziś 12dc...robi się gorąco... nogi pod sufit i ten tydzień będzie intensywny...dobrze że do środy mam wolne ..gwiazdeczki trzymajcie kciuki bo po takim czasie sama tracę nadzieję.

Nie trać nadziei, teraz miesiąc cudów mamy, kto Wie jakie plany ma Boża Dziecina ?! Trzymam kciuki za nas wszystkie, i liczę na piękne tłuste kreski w Nowym Roku!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! Nie odzywam się, ale staram sie czytać.
Gratuluję tym zafasolkowanym! Super wieści! Dobrze, że się w końcu coś "ruszyło".
@Bulbasku cieszę się, że u Ciebie już lepiej. Wzruszylam się Twoją rozmową z mężem.
U mnie juz prawie po starankach, dzisiaj chyba 18dc. Dokladnie nie wiem, przytulalismy się kiedy mieliśmy ochotę. W dzień prawdopodobnej owulacji tez :)
Teraz tylko zostało czekać :)

U mnie 11dc
Nogi w gore i jedziemy z koksem :-*
Musi byc dobrze - uda Nam sie
Jesteśmy w tym samym okresie :-) trzeba sie wspierać i do przodu :-)
Dzisiaj moj mąż śmiał sie, ze nogi w gorze trzymam hehrhehr z 15 min pod jego poduszka :-) to był oburzony, ale pozytywnie, ze dlaczego nie pod swoją dupę trzymam :p

Hahaha super

Cześć dziewczyny! Nie odzywam się, ale staram sie czytać.
Gratuluję tym zafasolkowanym! Super wieści! Dobrze, że się w końcu coś "ruszyło".
@Bulbasku cieszę się, że u Ciebie już lepiej. Wzruszylam się Twoją rozmową z mężem.
U mnie juz prawie po starankach, dzisiaj chyba 18dc. Dokladnie nie wiem, przytulalismy się kiedy mieliśmy ochotę. W dzień prawdopodobnej owulacji tez :)
Teraz tylko zostało czekać :)

Trzymam kciuki :* czasem też tylko podczytywalam forum i nie było Ciebie, ale fajnie, ze się odezwałaś. Może przełom roku okaże się szczęśliwy. :) Musi.

Ha, a mój podniósł ostatnio i już 140 [emoji20] ale też usg w cenie i wszystko wytłumaczy, zawsze pozartuje. Zresztą, ja pracuję z moim ginem drzwi w drzwi, więc jak mam jakieś pytania, to wskakuje między pacjentkami i nigdy nie płacę.

qdkkx1hpzei65q7s.png
oooo fajnie, i jeszcze za darmo udzieli odp itp :)

reklama
Dziekuje dziewczyny ze tak we mnie wierzycie :* Ale dzisiaj zapał mi totalnie opadł, kolejne syfy na @ wyskoczyly... Chociaz mdłości mam jakies dziwne, miętka nie działa, chyba wyląduje zaraz w lazience... Ale pewnie jakas jelitówka, juz wczoraj mialam rewelacje zołądkowe :dry:

U mnie w rodzinie była walka o Tymona :D Moja mama przezyc nie mogła. Najlepszy teskt mojego taty jak sie dowiedział... "To jak my na niego będziemy mówic, tymianek?!" :D :D :D a jak jej powiedziałam o swoich typach dla mojego dziecka to stwierdzila tylko "jakby chociaz jedno nie mogło nazywac sie normalnie np Kubuś" :D
powiem Ci, ze mamy w rodzinie chlopca o imieniu Brajan i bedzie miec brata Alanka i tez niektorzy mowia, co to za imiona, ale ja uwazam, ze kazdy daje takie jak jemu sie podoba ;) Tymon bardzoo ladne :)

Do góry