reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sliczny "galeriowy" wózek :) tylko ta skóra na obiciu..... kto chciałby na skórze latem siedzieć czy nogi opierać? a fotelik do niego to w ogóle cały w skórze :/ Nie wyobrażam sobie tego.

Może być galeriowy nie przeszkadza mi ;-) u nas chodniki, drogi itp są super i dostosowane do wózków. Żadnych dziur nierówności i żadnej kostki ! Wiec żaden problem ;-) a jeżeli chodzi ta skore to tam gdzie dziecko siedzi jest specjalna wkładka. Nie skóra. A jak nie Brdzie się sprawdzał to się kupi inny i tyle ;-) głównie chodzi mino głęboka wersje a nie spacerowa. ;-)
A co do skory mamy kanapy w salonie (kremowe) nie samochodzie skórzane siedzenia i nie mam problemu z przyklejaniem się [emoji51][emoji23] wręcz fajnie chlodzi;-) ze spacerówkę podobają mi się spacerkowki stokk ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moi rodzice zakupili nowe meble i kanape ze skory, ciekawe jak latem sie to sprawdzi, ale oni lubia skore, auta tez maja w skorze :)
Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.

Tyle czasu jestes na forum i nawet nie wspomnialas, ze adoptowaliscie dzieci :p
Mozesz cos napisac wiecej? Jak juz dostaliscie dzieciaczki do domu to jak dlugo zajela Wam takie oswojenie sie i kiedyt dotarlo do Was, ze one sa Wasze i nikogo innego? :)

Wydawało mi się, że już pisałam o adopcji ale może na innym wątku. Z chłopcem od razu gdy tylko usłyszeliśmy o Nim to czułam, że On mój jest. Z córką było trudniej i wciąż pracujemy nad relacją, od pierwszej adopcji minęło prawie trzy lata.

Ja zestaw ze skóry klełam jak szewc :D W zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą :D
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w cholerę :) Oni też się w skórach lubują :)

A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękał :D z wysuszenia.

Haha dobre [emoji51][emoji23][emoji23] jakby co to mój mąż będzie polerował on takie rzeczy lubi [emoji51][emoji23][emoji23][emoji23] ale do czasu a zajdę to się może mi jeszcze gust zmienić ...

A propo's wózków jeszcze moja teściowa wymyśliła ze jej wnuk/ wnuczka będą mieć taki wózek jak miał tatuś i ona mi go kupi. Cóż to ja już wole swój skórzany galeriany wózek ;-)
3767d72aacd5170e0780ef3528763057.jpg

reklama
A propo's wózków jeszcze moja teściowa wymyśliła ze jej wnuk/ wnuczka będą mieć taki wózek jak miał tatuś i ona mi go kupi. Cóż to ja już wole swój skórzany galeriany wózek ;-)
3767d72aacd5170e0780ef3528763057.jpg

Mi sie podoba tylko gondola trochę płytka jakby coś [emoji851]

Do góry